• NORTE
    24.2k
    Još da ti svi godišnjaci dolaze zapravo na sve utakmice zbog koje su kupili godišnju bi bilo genijalnoDzoni

Neki su kupili zbog Europe.
    Godišnje neka vrijede samo za hnl i kup i zauvijek riješen problem nedolaska godišnjaka. :wink:
  • Mikina lijeva kopačka
    718

Kao godišnjak se slažem, nek samo bude prvokup nama za Europu (i to recimo paketa) i dobro je
  • NitkoBitan
    36.6k
    I da zaboravio sam napomenut, vjerojatno i dalje nepopularno misljenje, ali godisnje bi mi bile samo za HNL. Mozda ce malo smanjit ionako pre veliku potraznju glory huntera, a vjernima ce smanjit jednokratni trosak. Naravno napravila bi se racunica da i to dalje bude tu negdje financijski, a koju ionako i sada kvari to ak nemres na samo jednu europsku tekmu kao godisnjak.

Znaci godisnjaci za HNL prvokup i popust za europske tekme.
  • blue heart 72
    3.4k
    Također sam mišljenja da je dobrom dijelu godišnjaka razlog Europa. Sa prvokupom za europski paket za domaće i gostovanja, godišnjacima koji pohode HNL bi po meni bio dostatan benefit.

HNL + kup godišnjacima, prvokup paketa za Europu (sa nekim popustom, recimo 15 posto), kao prvokup za gostovanja
    Članovi dolaze na red nakon godišnjaka, 3 dana kod paketa (također sa istim popustom kao za godišnjake), jedan dan kod gostovanja.
    Slobodna prodaja 3 dana nakon članova, odnosno opet dan za gostovanja.

Nakon 7 dana slobodna mogućnost kupnje za Europu, nebitno da li paketi ili pojedinačne ulaznice bez ikakvog popusta.
  • Filip B
    316
    “ preci i na vlasititi portal za ulaznice.” Lakse reci nego napraviti - nije to sam “middle man koji uzima lovu i jednima i drugima. Treba razviti odrzavati frontend i bekend sustava, racunovodstveno sve sprovesti (plus jos sa svakom metodom placanja hendlat ulaz izlaz) hendlat otkazivanje koncerata, user management itd itd.

Mislim da Dinamo kao tvrtka to ne bi trebao hendlat jer ces umjesto dekodu postotak dva dati, morati zaposliti nekoliko ljudi samo za to i potencijalno imati nestabilniji susrav ticketinga
  • NitkoBitan
    36.6k
    Ak zelimo bit ozbiljan klub u europskim okvirima smatram da i taj dio trebamo odradit. Nemoguce da se takav potez ne isplati u dugom roku. Mislim i raspadnuti tovari imaju svoj sustav, da ne idemo u neke europske civilizirane okvire.

Mozda se varam ali mislim da sam procitao na Zoni i da se na tome radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet