• hardek
    10k
    Kakav "feel good" vibe je trenutno oko Dinama. Ovo što se desilo ove godine je puno veće od dva osvojena trofeja, napravljeni su temelji za podizanje kluba na neke druge razine i pri tome ne mislim samo na sportske uspjehe. Čudo
  • veselko tenžera
    8k
    sačekaj da u trećem pretkolu LP pobijedimo samo 3-1 u prvoj utakmici :smile:.
    Šalu na stranu, nadam se da su bar zonaši kroz ovu sezonu naučili lekciju strpljenja i vjere u proces.
  • NORTE
    24.2k
    Zanimljivo..I čudno za Livija iskrenoPraskaton

Ništa čudno, dapače potpuno očekivano.
    Njemu ta dva susreta ne znače puno, branio je u 16 utakmica za dinamo u zadnja 3 i pol mjeseca, više nego dovoljno da uhvati 'formu' pred SP.

Te preostale dvije utakmice će puno više značiti za ostale naše golmane.
  • don
    19.7k
    igra li se to zadnje kolo? Kad će majmuni iz hnsa objavit termin?
  • NORTE
    24.2k
    igra li se to zadnje kolo? Kad će majmuni iz hnsa objavit termin?don

Znat ćemo nakon predzadnjeg kola, znaš jako je napeto na tablici.
  • NKDZ86
    8.3k
    to kako se hns ponaša, prvo sa ulaznicama (repka, kup) da svako malo puštaju nove u prodaju, ni sam ne znaš kada, pa ovo sa odigravanjem utakmica zadnje kolo, stvarno vrlo neozbiljno i amaterski za takvu organizaciju.
  • IstinaZaDinamo
    2.5k

Pa i je "napeto" jer teoretski se jos ne zna tko ce biti cetvrti na kraju. Da je Varazdin dobio proslo kolo sve bi bilo rijeseno, ovako cekamo ponedjeljak valjda.
  • KtcGoat
    4.8k
    Osobno cesto i zaboravim da je hnl pod šapom hns-a, to mi sve govori o odnosu hns-a prema hnl-u
  • GOAT
    7k
    Valjda ce hns javit igracima bar sat vremena prije utakmice da se znaju pojavit
  • NKDZ86
    8.3k
    vezano za pozdravljanje navijača na kraju tekme, mislim da bi igrači prvo trebali pozdraviti na maksimiru zapad jer ovako ljudi odu dok igrači pjevaju sa sjeverom, a u osijeku su samo pozdravili jug, pa im je istok fućkao i onda su i njih išli pozdraviti, treba se na to obratiti pažnja.

edit: ne znam koji je problem usput pljesnuti tribini zapad. dosolovno u hodu do sjevera, a ne samo proć
  • prefontaine
    8.8k
    ma najbolje da igrači odu na tribinu i rukuju se sa svakim gledateljem ponaosob. Eventualno bi i dres mogli poklonit.
  • shameless86
    1.8k
    pa jel ih neko tjera sa tribine da pricekaju? al jbg..da nebi zapeli u guzvi kasnije..ili ostali bez stola u birtiji
  • Dendle71
    367
    nesto slično sam čak i vidio nedavno. Gostujuča momčad otišla na tribinu pozdravit svakog navijača na gostujučoj tribini. Došlo ih je čak 5 (navijača).
  • NVKOD
    12.2k
    Dinamo i Hajduk kažnjeni zbog izgreda na derbiju. Kazna premašila 100.000 eura

Dinamo - Hajduk (9. svibnja 2026.)
    Dinamo

Pirotehnika, članak 66., st.1. Disciplinskog pravilnika
    - Kazna: 45.000 eura

Rasizam i drugi oblici diskriminacije, članak 87. Disciplinskog pravilnika
    - Kazna: 10.000 eura

Na temelju odredbe članka 38. Disciplinskog pravilnika, izriče se ukupna novčana kazna u visini 55.000 eura

Hajduk

Pirotehnika, članak 66., st.2. Disciplinskog pravilnika
    - Kazna: 40.000 eura

Rasizam i drugi oblici diskriminacije, članak 87. Disciplinskog pravilnika
    - Kazna: 10.000 eura

Na temelju odredbe članka 38. Disciplinskog pravilnika, izriče se ukupna novčana kazna u visini 50.000 eura

Evo, još jedan poziv da ponovno zapale tribinu s 10k ljudi na njoj jer zašto jebeno ne? Apsolutna sramota od ove kazne tovarima.
  • Peškaman
    9.2k
    Maloprije kroz Posušje prolazim kad maturanti pod pratnjom policije u koloni auta idu negdje.
    Naravno da je na čelu kolone auto s Dinamovom zastavom preko čitave haube :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet