• Hnlovac
    5.4k
    Kad se uzme u obzir koliko ljudi na Jugu Pampasa nije navijalo ,ukoliko grupa uz što manje regularaca bude na Jugu, bit ce to i glasnije nego što je bilo u kupu
  • FrodoJePurger
    620
    Ako bude što veći postotak godišnjaka za južnu tribinu ne trebamo se brinuti za atmosferu
  • pešća
    1.4k
    Ako se gledaju ljudi koji navijaju cijelu tekmu onda je i žutom zidu Borrusije dovoljan jug na Kranjči.
  • NORTE
    24.2k
    Ako bude što veći postotak godišnjaka za južnu tribinu ne trebamo se brinuti za atmosferuFrodoJePurger

Cijeli jug u Kranjči će biti isključivo godišnjaci.
  • NitkoBitan
    36.6k
    Imas kristalnu kuglu pa znas? Mislim da bi bilo normalno ostavit odredeni broj mjesta za slobodnu prodaju, za svaku tribinu naravno.
  • NORTE
    24.2k
    Imas kristalnu kuglu pa znas? Mislim da bi bilo normalno ostavit odredeni broj mjesta za slobodnu prodaju, za svaku tribinu naravno.NitkoBitan

2 tisuće mjesta je premalo za potražnju i ostavljanje mjesta za slobodnu prodaju.

Mjesta mogu ostati za članove udaljenih podružnica grupe koji ne kupuju godišnje, a ako ćemo realno ni to nije potrebno jer mjesta ima na drugim tribinama, a prioritet bi trebali biti duže razdoblje najktivniji navijači koji zaslužuju prvokup i već više sezona su godišnjaci.
  • FrodoJePurger
    620
    to i ja mislim, zato kažem 70-80% da budu godišnjaci ostalo slobodna prodaja ili ti 1600 godišnjaci 500 slobodna prodaja
  • rioda
    15.9k
    S obzirom da znamo kakva je dolaznost godišnjaka na manje utakmice, bit će dovoljno prepuštenih ulaznica u prodaji.
  • Paggini
    82.9k
    Nakon tri, četiri utakmice, bit će karata dovoljno za sve tribine svaku utakmicu s iznimkom derbija vjerojatno. Nekako sumnjam da ćemo rasprodavati stadion za Belupo, Goricu i ostale dibiduse
  • Hnlovac
    5.4k
    što je zapravo jako poražavajuće, da nas ne može doći 10 500 na moderan stadion

Ja se nadam da to neće biti slučaj prve sezone, ali se bojim da će biti slučaj narednih
  • Denle
    271

Ne vjerujem u ovo. Posebno u prve dvije sezone na Kranjci sam uvjeren da ce stadion biti gotovo cijelu sezonu rasprodan, bilo da igramo protiv Rudesa ili protiv Rijeke.
  • crophantom
    4.2k
    Nekako sumnjam da ćemo rasprodavati stadion za Belupo, Goricu i ostale dibidusePaggini

haha, pa ak Kranjču nebumo redovno rasprodavali za ove fakat smo u kurcu i onda je na Maksu pametnije da omjer etaža bude 60:40, ali u korist gornje :lol:

ja sam uvjeren da će to ići, zato kaj će hrpa ekipe izvisiti i za derbi i za Rijeku, Europu, proslave naslova itd. itd., pa će se onda jbg guza morati dovući na Goricu ili Belupo, kad već nemreš uhvatiti karte za Hajduk ili Milan.
  • Paggini
    82.9k
    Pa ne mislim da će nas biti 3000 ili šta god, ali na nekom Belupu će biti vjerojatno oko 8, 9k, a na derbijima i jačim tekmama rasprodano. Sumnjam da ćemo imat rasprodanu Kranjču na neki pljuskovit hladan dan u veljači s 10 bodova prednosti na tablici u tekmi protiv Gorice, hipotetski.

Dolazit će više ljudi zbog krova i komfora, svakako, ali da je do krova, svaka naša sunčana tekma bi bila rasprodana. U to uzmite i da će karte za Kranjču biti vjerojatno skuplje nego na MAksu, pa ubrojite sve to i sumnjam da će biti manijakalno hrljenje gledati Goricu ili Belupo
  • Dino
    5.3k
    na derbijima i jačim tekmama rasprodano.Paggini

Vjerojatno rasprodano s 7243 očitane karte hahaha
  • Neron53
    2.6k

Ti kutevi donose/odnose soma i pol mjesta a da akustiku ne spominjem.
    Vjerujem da ce prvu sezonu rijetko koje mjesto biti prazno osim onih koje ce nedolaskom a neprepustanjem sjebati sponzori i godisnjaci. Sve sto bude na raspolaganju u slobodnoj prodaji( a to je max 4, 4,5 soma mjesta) bude rasprodano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet