• NoSkillan
    270
    mislim da je bas do tog prvokupa, dosta ljudi su kupili jug jer je jeftiniji. navijanje na D2 i D3 mi se cinilo dobro, D4 dio skroz lijevo je bio potpuno tih ali gledam tamo uopce nije ni bio nitko tko je vodio navijanje na tom "kraju". mene su jucer strasno nazivcirali mali boysi, klinci od mozda 15 godina koji su kod dijela D4 se zaletili na jednog starijeg gospodina da ce ga tuci jer su mislili da snima, a on gledao reprizu gola na youtubeu a morao odmaknit mobitel jer skilji. oni su do njega doskocili kao da je dosao na jug u hajdukovom dresu, znam kodeks nema snimanja, al daj balavac si moras bar malo postovanja imat. viknes covjeku mici mobitel, ne snimaj i spremit ce ga. i onda ti isti balavci veliki navijaci dinama stoje naprijed cijelu utakmicu i pricaju medusobno, navijanje im bilo 0 bodova.
  • crophantom
    4.1k
    klinci od mozda 15 godina koji su kod dijela D4 se zaletili na jednog starijeg gospodina da ce ga tuci jer su mislili da snimaNoSkillan

Nevezano sad za ovu tekmu i možda mali offtopic, ali klinci su danas općenito puno hrabriji da se tako izrazim. Meni su u tim godinama odlasci na sjever tamo 2006.-2009. bili ko služenje vojnog roka. Dođem gore, pristojno pozdravim starije, gledam štangu pažljivije nego tekmu, slušam upute i pjevam dok ne krepam, nebi mi u 500 godina palo na pamet da nekog reda tam radim :sweat:
  • Alack Sinner
    35
    Bilo je toga i prije. Jedino ne bih rekao da je to hrabrost, više k....

Sjećam se davno, davno baš u tom periodu kojeg si spomenuo kada je grupa bila na vrhuncu kad su klinci uletili liku koji je tih godina (a vjerojatno ni sad nije puno drugačije) bio doslovno na svakoj tekmi Dinama.
  • ZrnTSCHeZ
    1.9k
    klinci od mozda 15 godina koji su kod dijela D4 se zaletili na jednog starijeg gospodina da ce ga tuci jer su mislili da snima, a on gledao reprizu golaNoSkillan
    Nažalost to je uobičajena praksa zadnjih sezona, tak se skupljaju bodovi valjda na "običnim" navijačima (koji btw čine većinu).

Dok se istovremeno istaknuti "micek" selfira za lajkove u svakom kavezu/kopu
  • über alles
    2.7k
    Tog je uvijek bil i bit ce ,klinci su jbg sora ih u glavi.
  • Mikina lijeva kopačka
    714
    Ne znam čemu toliko oduševljenje navijanjem koje je bilo jako loše... Da, čulo se glasno jer je stadion akustičan i bilo nas je puno, ali postotak ljudi na jugu koji je većinu utakmice navijao je sramotno mali... Rekao bi ispod 30%... Sam sebe tješim da je razlog tome što nije bilo nikakvog prvokupa pa da je jug kupilo dosta ljudi koji nisu redoviti na sjeveruR13S61

Apsolutno, pola juga nije navijalo, neki su izgledali ko da su prvi puta na utakmici, neki bili dosta pijani, neki su bili stariji, nisu izgledali da im se da uopce navijati.

Na kranjči ce to biti drugačije jer sjever godišnjaci će valjda imati pravo prvokupa.

Osim par momenata nije uopce grmilo za vrijeme tekme, posebno kraj prvog poluvremena užasan.

Po meni jako loše sve do dodjele pehara i dva tri momenta kad je baš lijepo zagrmilo.

Istok isto tako, par puta zagrmio i kraj i to je to.

Ne kužim ni ja čemu oduševljenje, par puta se armada jebeno čula što je nedopustivo koliko je nas bilo.
    Da nije HNS organizacija i da su godišnjaci mogli uzimati, bilo bi bolje. Bilo je svakakvih padobranaca.
  • crophantom
    4.1k
    a moguće, al ja to stvarno nisam primjećivao, možda nisam obraćao paznju.
    Doduse ja sam na te tekme dolazio iz 3 pičke mile materine, iz onog 10. Sela iza devetog, išlo se sto blize štange da bolje čuješ, jer kaj ja koji kurac znam ko je Marijan Tomurad kad ni poštenog interneta nemam, moram čuti kaj mu točno trebam pjevat, na niš drugo nisam ni gledao. A nakon tekme opet prioritet povratak doma od sat i pol do 2.
  • Hnlovac
    5.4k
    Ovo je prečest uzorak

Mali štakori od 15 godina koji se najvise sepure, glume frajere i furaju na ultrase su najtiši i najveće pizde

Glavna fora im je skuriti jednu prije utakmice, lajat okolo na prolaznike, prijetit regularcima na tribini. Ka dođu na tribinu, ne dižu ruke, ne pjevaju, ne rade nis. Pricaju medusobno i pljugaju.

Ljudi od 60+ ih stave u mali dzep. Dno dna.
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Slažem se da je navijanje moglo biti i bolje, al morate shvatiti da je ovo ipak "glamurozno" gostovanje, pa dvije babe i deda došli i sijeli pa maltene u sami kop, valjda se dŕžali broja sa karte.

Ali, neki mlađi dečki na tribini moraju se zapitati zašto nedaju sve od sebe na tribini, neshvatljivo mi je da lupiš 300 km u jednom smjeru na radni dan ,staneš uz sami kop i onda ne navijaš.

Ja kad sam danas došao na posao nisam mogao reći dobro jutro kolegama,nego sam samo digao ruku, a 41 godinu sam naprdio.

Jug na Kranjči je sasvim dovoljan za grupu da se isprofilira.
  • Thor
    2.6k
    Mi smo bili na c5 i stajali i pjevali i navijali cijelo vrijeme. S 54 u guzici skakal sam sa sinom od 24 celo vreme,navijali i pjevali i pratili glavnu tribinu i vecina oko nas starije ekipe isto bez greske. Ok bilo je mjesano drustvo na tribini poznatih sa zg tribina i nepoznatih, dosta slavonaca,dece sa roditeljima, puno starijih tak da se nemre ni ocekivati bas da svi sudjeluju i prate.
    Pogled s nase tribine na jug nije odavao nezaintetesiranost navijanju tak da nemrem nis za to reci ali po meni je bilo top.
    Mozda je moglo biti i bolje ali ipak ovo je bilo finale kupa u slavoniji pa je bila i prilika mnogim koji inace ne idu do Zagreba na tekmu da pogledaju svoj dinamo i da dozive emociju. I nije im za zamjeriti zbog toga a nije bilo ocekivano od njih da navijaju ko jezgra.
    Npr.dok smo cekali na ulazu,prisao nam je jedan deda iz Osijeka sa dva unuka i pitao da li se moze slikati kod zastave s njima i tuzan nam pricao da nije mogao kupiti jeftine karte za sebe i njih a da su mu ove druge bile preskupe za njega i nije ih mogao odvesti na tekmu a volio bi da je mogao pogledati dinamo uzivo jer je dinamovac. Ali je doveo unuke do stadiona da im pokaze i da upiju atmosferu i da se promuvaju medju nama.
    Neki lokalci su se pokusavali presvercati unutra na razno razne nacine i cak znam da se neki jesu samo kako bi gledali dinamo.
    Bilo mi je zao ovog dede s unucima tolko da sam htel im najradje prepustit jednu svoju kartu da sam mogao i da je imalo smisla.
    Takvi navijaci,gledatelji su nam takodjer bitni i vazni pogotovo u drugim dijelovima drzave i zasluzuju gledati dinamo bar kad im je blizu bez obzira sto bi samo sjediti i pljeskati.
    Zato nemojmo osudjivati i biti bahati i kritizirati svaku situaciju.
    Atmosfera i navijanje su bili top,topova!
    Kakoooo je dobrooo vidjeti te opeeet... :love:
  • superSantos
    3.3k
    baš u tom periodu kojeg si spomenuo kada je grupa bila na vrhuncuAlack Sinner

E sta sve nece covjek procitat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube