• DrRatoljub
    822
    Kad gledaš povijesno, malo je napadača zabijalo za Hrvatsku redovito. Najbolji strijelci su igraci s.tipa Olić, koji ima 20 golova u preko 100 utakmica. Naravno, njegov učinak je bio puno više od samih golova. Ali dobar GPM imaju samo tipa Šuker, Eduardo, Mandžukić. I Kalinić, posebno kad se uzme u obzir da puno tekmi nije startao.
  • fakin
    4.2k
    Izborniče, gledaš li igrače u plavom s brojem 7 i 9?
  • Pacho
    17.2k

Gleda, ali kao svoj prethodnik Mullah Omar aka coravi seik.

AISelect-20250817-133622-Firefox.jpg

Mullah_Omar_in_1993.webp
  • Eduardo
    29.1k
    Nadam se da Dalic gleda Osasuna - Atletico i da je vidio dva čista mrtvaca koje je Budimir promašio.Str1nger Bell

Stvar je u tom sto kad si killer onda je nebitno igras li u la ligi, hnl-u ili negdje drugdje, ovo sto je Budimir promasio je Beljo ove godine zabijao žmirečki.Str1nger Bell

E, baš si ga kvalitetno zacoprao.
  • Str1nger Bell
    3.5k
    E bome jesam :down:
  • KtcGoat
    4.8k
    Kad ide popis onda? Ponedeljak?
  • Pacho
    17.2k
    Daliban non stop kuka da se hrvatsku reprezentaciju ne cijeni kao ostale osvajace medalja, a danas opet ladno ponovi da je nama uspjeh kvalificirati se na SP.

A i ovo je odlicno:

"Katar je po tom pitanju bio idealan jer ste za pola sata mogli doći na trening, utakmicu i vratiti se u hotel. Ovo sada donosi potpuno drukčije okolnosti. Prvu utakmicu igramo u Dallasu, zatim putujemo u Toronto pa se vraćamo u Philadelphiju, što znači tri različite vremenske zone i velike udaljenosti. To je velik izazov i mislim da nije najbolje za nogomet", rekao je Dalić."

Radi se o dvije vremenske zone - istocnoj i centralnoj. Nadam se da ce se igraci i stozer uspjeti oporaviti od stresa uzrokovanog promjenom od +/- jednog sata.
  • fakin
    4.2k
    popis je poslan prije 3 dana, ali nije javno objavljen. 35-55 igraca (najcesce dalic stavi 35)
    Zadnji put ga je hns objavio, ovaj put jos uvijek nije.

A konacni popis ide 1.6. (23-26 igraca)
  • KtcGoat
    4.8k
    Djeluje kao dobra namjera :smile:
    FB-IMG-1778790026591.jpg
  • MateG
    250
    Zna li se sta kad izlazi popis?

Edit: sad vidim upise od gore, isprike, modovi slobodno brišite ako hoćete
  • Ludovic IX
    11.5k
    ponedjeljak prošireni popis za pripreme (ili odmah 26 da se zalizanko ne jebe sa Beljom na treninzima pa da ga još mora i zvati)
  • Sajla
    20.2k
    novi dres reprezentacije (Adidas)? znam da se KTC bacio u manekenstvo, ali nisam znao da su ga uzeli i za ovaj dres ;)
    https://www.footyheadlines.com/2025/08/croatia-2026-home-kit.html

croatia-2027-home-kit%20%282%29.jpg
  • GOAT
    7.1k
    Ovo je odmor za oci nakon nike sranja
  • ZGBhoy
    2k
    To je dres a ne ove Gluposti od strane Nikea
  • Paggini
    83.2k
    I ovo je žešća glupost hahahah.

Bijeli rukavi, grozan prijelaz s ramena. Pa onda i taj prijelaz s prsa na ramena isto užasan, kao i asimetrija na ramenima. Grb i adidas logo van kockica me smetaju jebački. Sumnjam da je pravi i nadam se da nije.

S obzirom kakva remek djela je adidas imao za ovaj SP, ovo je baš grozno, ali opet kažem, sumnjam da bi si adidas dopustio ovakav amaterizam pa ne mislim da je pravi. Ovo mi više izgleda kao oni geto tiktok accounti koji kao rade svoje verzije dresove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.