• NB86
    17.5k
    Tragedija stavit grupu na jug kranjce a ne na istok
  • Zoran
    597
    Nadam se da bu grupa na istoku jer bu onda puno jača atmostefa.
  • fakin
    4.1k
    ja pričam mjesecima o tome pa me mnogi napadaju, drago mi je da su barem sada neki shvatili kolike nam to prednosti donosi.

međutim, očito je odlučeno tko je na kojoj tribini i o tome više nema smisla raspravljati.
  • VE86
    146
    I curva sud Roma nije cijela na jugu, ima ekipa na jugozapadu i jugoistoku
  • SAS1987
    20.1k
    Volio bi da je grupa na istoku al u svakom slucaju ce tamo preseliti ekipa koja je poslednjih par godina stasala na sjeveru :cool:
  • Keyser Soze
    19.2k
    Današnja tekma i atmosfera je pokazala kako će to izgledati na Kranjči. U svaku tekmu ulazimo s 1:0
  • DerHerrKool
    787
    I igračem više
  • Hnlovac
    5.4k
    Ja mislim da bi sad trebali nabiti 20 stranica rasprave o grupi, jugu i istoku
  • Neron53
    2.6k
    Sad se vidi koja je tragedija da necemo imati bomboncic od stadiona kao sto je Opus arena.
  • scooniepenn
    6.8k
    Upravo se vratio u Zagreb pun dojmova. Fenomenalna atmosfera, odlicna nasa utakmica, sinergija tribina i igraca na terenu. Bio sam na jugoistoku i podsjetilo me na nekadasnji istok Maksimira. Ne slazem se s onima koji bi Boyse zeljeli na istoku Kranjce. Ova utakmica mi je iz prve ruke pokazala da ce prava podrska onih najglasnijih s juga u kombinaciji s nekadasnjim istokom biti top kombinacija.
  • Thor
    2.6k
    apsolutno se slazem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention