• Mlađi referent
    15.4k

Dan ti jebem, sad ja moram pogledat svih 7 tekmi Rijeke da vidim di je ovakav sprint imao hahahaha. Šalu na stranu, ove sezone sam i dobio dojam da je poprilično brži nego sam ja o njemu sliku imao i da solidno jede def tranziciju, premda je ovo baš ozbiljna brojka. Me gusta.

Hvala na odgovoru.
  • Fatos Beqiraj
    1.9k
    Mislim da ce njegov gol glavom cekat se ko misicev pogodak
  • Fatos Beqiraj
    1.9k
    Hodza za 5 bi bio top posao
  • scooniepenn
    6.8k
    Bi, samo moramo onda ici po ozbiljno pojacanje na lijevom krilu. Vidovic to igra, ali krilo nije plus nam treba po mogucnosti tehnicki bolja verzija Hoxhe, a ne neko dodatno krpanje u vidu veznjaka koji se na krilu pojavljuje zato sto mora.
  • Paggini
    82.3k
    Jebemti znao sam da će Hoxha ići, da će biti dobre pare, ali jebemti steže me nešto... Falit će mi Hoxhadona jebemti....
  • rokikaciga
    13.6k
    Air Albania :heart:
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Hoxha će biti ipak jedan od najboljih transfera u zadnje vrijeme ako ode za petaka,Borio se ,tražio , razvio u naše prvo krilo. U reprezentativca svoje zemlje ,i još skoro 4 puta na nj mu zaradili. Bravo buraz
    Edit jel neko zna u čemu je fora ugovora Pršira. 6 godina u Gorici a ugovor ga veže do 5 kola ,znači nakon završetka sezone ima važeći ugovor još 5 kola ,wtf
  • Ludovic IX
    11.4k
    do kraja europskih kvalifikacija. kad su potpisivali, imali su velike ambicije
  • promatrac67
    77
    Nadam se da cemo s tim prodajama ipak pricekati ishod nase borbe za LP, pa shodno tome i mozebitne promjene na pozicijama koje su deficitarne (Hoxha jedino pravo lijevo krilo koje ovisno o nasem matchupu u EU kvalama je nezamjenjivo).
  • Ludovic IX
    11.4k
    sumnjam da ce polajci htjet čekat do 31.8. ako ga misle uzimat.. prodamo za 5, kupimo 2 pa čak i za 3 ako treba. scouting za takvu lovu mora naći boljeg igrača od hohxe.

sad če netko reći da ima boljeg od njega za 2-3, da bi onda i poljaci našli. Njega prodaju ovi ekstremi u njegovim igrama kad izgleda ko vinicius za siromašne. hvala njemu na svemu ali želim igrača koji ne gurne glavu u pod, gura loptu na desnu nogu i puca u 90% situacija , nebitno dal ima suigrača u boljoj poziciji.
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Ja mislim onako najrealnije da je 5 milja neki minimum danas za dobro lijevo krilo . Za 2 milje možeš dobit mačka u vreći/Cordobu. Ili top scouting pa nekog kome je istekao ugovor. Jebiga
  • Fatos Beqiraj
    1.9k
    Dat za Fruka 5mil i jos stogod nadodat, svejedno ga nema u zadnje vrijeme. A starta je h gorici na lijevom krilu, ma da je on vezni sad po meni
  • Orc123
    15.7k
    A kaj bi s Frukom? Opet klupirali Stojkovica ili kaj? Krilo nije, ne igra obranu, a nije ni klasicni vezni.....igrac tipa Tolic, Andrijasevic.....ne uspoređujem kvalitetu nego stil.

On kad ode van ce nestati. . .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.