• don
    19.6k
    Proslava naslova nije na trgu?

Veli Kvasina da će bina biti ispod zapadne tribine i taj dio prema pimpek placu, da ništa od trga.
    Twisted1

katastrofalno loša odluka u kojoj će biti barem u pola manje ljudi nego šta bi na Trgu bilo. Umisto da se dan(ima)prije, za vrime, i dan(ima) posli piše o proslavi naslova na Trgu ka i zadnji put, dobit ćemo još jedan dan u uredu.

znam ljude (simpatizere) koji su prije 2 godine iz Njemačke došli samo zbog proslave na Trgu i zbog toga kasnije došli na još par utakmica. Ovako vjerovatno neće bit ni pola Maksimira ispod zapada.
  • NitkoBitan
    36.5k
    Pa cekajte, nista nije sluzbeno jos. Bezvezne glasine.
  • Kumerle
    2.8k
    Bezvezne glasineNitkoBitan

Moglo bi se reći i "kvasine".
  • crophantom
    3.9k
    Pa dobro, kaze čovjek da je problem s policijom ovo ono. Ak je tak jbg, meni bu dobra fešta di god da bu proslava.
  • pešća
    1.4k
    Mislim meni je i na jedan način logično da nije ništa još dogovoreno u detalj kad se ni ne zna igra li se u subotu ili nedjelju.
  • blueslavonija
    291
    znam da su mnogi ljuti ali dan nakon malo hladnije glave, realno.....prvaci smo uvjerljivo, jučer uvjerljivo na terenu nabiili NOB klub, prcali ih žestoko 90min s tribine, BBB dugo nisu bili jači i oni to znaju jako dobro (zato i rastu kompleksi) , bluetooth akcije i suradnje s redarskom službom ne mogu ni 1% zasjeniti činjenice i našu nadmoć u svakom segmentu. živjeli Dinamovci na ovu svetu nedjelju :)
  • tom
    335
    Bas me zanima kakav bi to problem bio s policijom kad se uredno održavaju razna javna okupljanja i policija ih uredno osigurava, bilo bi zanimljivo da bas ovo i samo ovo bude problem
  • DerHerrKool
    739
    Nisu glasine. Ovo je zadnji naslov prvaka na ovom stadionu i proslava bu na i oko njega.
  • fakin
    4k
    totalno glupa odluka. umjesto da opet slavimo na trgu, da dođe cijeli grad, da imamo pratnju busom do trga, da napravimo taj spektakl za pamćenje, da na trgu napravimo snimke koje ćemo i za 20 godina pokazivati potomcima, mi se odlučimo na malu, skromnu proslavu na parkingu stadiona. potpuno nelogično
  • DerHerrKool
    739
    Ti fakat voliš negativu.
    Ja bi isto volio proslavu na Trgu, ali ko brani tom gradu da dođe na Maksimir? Zakaj se spektakl nebi napravio kod stadiona i zakaj bi te bilo sram pokazivat te slike potomcima? Ko je rekao da će proslava bit mala i skromna?
    Fakat imaš rijetko viđeni talent.
  • Oluja
    6.6k
    Meni se sviđa što će proslava biti kod stadiona jer ovo je zadnja titula koju uzimamo na ovom stadionu.
  • rokikaciga
    13.6k
    To ce biti oda Maksimiru i meni je to sasvim u redu. Nemora uvijek svaka proslava bit na Trgu, ima stvari koje su bitnije nego da milijun ljudi dode.
  • DerHerrKool
    739
    Baš to. A i nije ljudima zabranjeno doć. U ostalom, svi oni kaj će bit na tekmi se samo spuste na proslavu, a oni koji bi išli na Trg, dođu na stadion umjesto toga. Nije da bu proslava na Sljemenu i to samo za 250 odabranih, pa nemre niko doć
  • tom
    335
    Po meni bi proslava uvijek trebala radit (i) na Trgu, kao sto Inter radi na Piazzi Duomo, s tim da je u ovom slučaju moglo simbolički biti pola na stadionu (prije utakmice i neposredno nakon), a pola na Trgu. Ali ako je takva odluka da bude samo na Maksimiru iz logističkih i drugih razloga, onda će se tu proslavit i bok
  • Paggini
    82.1k
    A mislim, nije ništa odlučeno ni potvrđeno pa nezz čemu drame automatski. Volio bih trg, kao 2024. jer ako je tad bio spektakl, sad bi bio duplo veći 1/1, ali s druge strane nezz kak bi izgledalo to na stadionu jbg, možda bi bilo top
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet