• don
    19.6k
    Proslava naslova nije na trgu?

Veli Kvasina da će bina biti ispod zapadne tribine i taj dio prema pimpek placu, da ništa od trga.
    Twisted1

katastrofalno loša odluka u kojoj će biti barem u pola manje ljudi nego šta bi na Trgu bilo. Umisto da se dan(ima)prije, za vrime, i dan(ima) posli piše o proslavi naslova na Trgu ka i zadnji put, dobit ćemo još jedan dan u uredu.

znam ljude (simpatizere) koji su prije 2 godine iz Njemačke došli samo zbog proslave na Trgu i zbog toga kasnije došli na još par utakmica. Ovako vjerovatno neće bit ni pola Maksimira ispod zapada.
  • NitkoBitan
    36.4k
    Pa cekajte, nista nije sluzbeno jos. Bezvezne glasine.
  • Kumerle
    2.8k
    Bezvezne glasineNitkoBitan

Moglo bi se reći i "kvasine".
  • crophantom
    3.9k
    Pa dobro, kaze čovjek da je problem s policijom ovo ono. Ak je tak jbg, meni bu dobra fešta di god da bu proslava.
  • pešća
    1.4k
    Mislim meni je i na jedan način logično da nije ništa još dogovoreno u detalj kad se ni ne zna igra li se u subotu ili nedjelju.
  • blueslavonija
    287
    znam da su mnogi ljuti ali dan nakon malo hladnije glave, realno.....prvaci smo uvjerljivo, jučer uvjerljivo na terenu nabiili NOB klub, prcali ih žestoko 90min s tribine, BBB dugo nisu bili jači i oni to znaju jako dobro (zato i rastu kompleksi) , bluetooth akcije i suradnje s redarskom službom ne mogu ni 1% zasjeniti činjenice i našu nadmoć u svakom segmentu. živjeli Dinamovci na ovu svetu nedjelju :)
  • tom
    331
    Bas me zanima kakav bi to problem bio s policijom kad se uredno održavaju razna javna okupljanja i policija ih uredno osigurava, bilo bi zanimljivo da bas ovo i samo ovo bude problem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet