• r1oma
    1.5k
    Maddison za 0:1 protiv Newcastlea
  • gh0c
    256
    Baš su promatrači danas. Mogao bi Lampard postat bivši
  • deda
    27.4k
    Bit će slabo tržište, slabo. Jedan Newcastle, Leicester i Inter tvrde da neće ništa kupovat zbog financijskih razloga.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Chelsea rasulo, djeluje mi da Lamparda igrači bojkotiraju..

    Havertz Werner 150 miliona ukupno plaćeni ništa i jedan i drugi, Ziyech također...

    Kloppa su osuđivali i smijali mu se jer nije htio kupit Wernera a sam rekao da taj nije dovoljno dobar za stil i ovu ligu.

    Što se Manchester Citya tiče, oni ako pobjede zaostale dolaze na bod od Liverpoola i Uniteda, Diaz je odličan stoper, čak Stones izgleda dobro u paru sa njim, a De Bruyne je valjda još jednom pokazao da je zadnji par sezona najbolji igrač PL, čak i najbolji centralni, ofanzivni vezni na svijetu.
  • Infinity
    15.2k
    Werner je nakon par utakmica cak i sam rekao da ne moze vjerovati koliko je liga zahtjevna, tj. koliko su branici jaci od onih u BL i da jednostavno ne moze nista protiv njih.
  • Majki2111
    2.6k
    9fs2rmo235e5584e.jpeg
    c34avjekb086p8zi.png
    kchettqabmohvb8j.png

    Ova rasprava na fejsu je u vezi konferencijske lige. Bit će teško Rijeci i Osijeku uopće upasti u konferencijsku ligu.
  • deda
    27.4k
    Globan zna što govori, a to sam vam ja govorio prije mjesec dana. Ovaj novi sustav je teški shit i morat će doživjeti teške promjene
  • Dudu
    2.6k
    Ta Konferencijska Liga će bit teški promašaj, kriminalno nekvalitetno takmičenje.
    Obični populizam za kupovanje glasova tako što omogućiš prvaku Velsa da i on igra europsko takmičenje, a koga briga što su u pitanju amateri.
  • marcio amoroso
    31.9k

    Vjeruj mi da griješiš. Naš stručnjak za koeficijente @Infinity je napravio listu za KL i klubovi uopće ne izgledaju amaterski.
    Ja smatram da je ovo takmičenja bilo potrebno.
  • Dudu
    2.6k


    Pogledaj objavu od Majkija, projekcije od Globana kako bi u ovom trenutku izgledalo da se završe prvenstva i plasiraju nositelji, pa javi mišljenje o kvaliteti hehe

    Teško se kvalificirati "normalnim" timovima, ali ovi što krenu od Lige Prvaka, tipa Sarajevo, Flora i brojni drugi amateri će sigurno biti u grupi KL.. Kvalifikacije Osijeku, Baselu, Brondbyu su nenormalno teške, grupe nenormalno lagane za proći jednom izraelskom prvaku. To je poenta.

    @Infinity neka demantira ako je greška igdje.
  • Infinity
    15.2k
    Pa tu ce sve i jedna liga imati barem jednog predstavnika, pa tako i lige petice sto znaci pet barem solidnih klubova od njih. Ne postoji sansa da ih budu dva, jer je njima svima garantovana grupa LP/EL, al imat ces tu po dva kluba iz Rusije, Belgije, Nizozemske, Turske...

    Nece to biti toliko nekvalitetno takmicenje, mada ce tu sigurno biti svakakve buranije. Od 32 kluba njih pola ce biti ozbiljniji klubovi, razina danasnje EL, a ostalih 16 ce biti ispod. To je neko moje misljenje. I sva ta 'nekvaliteta' ce biti prvaci drzava, al nemojmo onda biti dvolicni pa govoriti kako LP nije LP, jer istu ne igraju prvaci. Zamislite LP s 32 prvaka drzava. UEFA je ovim takmicenjem nagradila manje i moje je misljenje da je to bilo potrebno.
  • Dudu
    2.6k
    136336602_873466626820429_8678929449635995801_n.png?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=ae9488&_nc_eui2=AeHW5jJpTHiFVnH6QuUEoej1QbM4_J6FXslBszj8noVeyeTyiIwXjCfe4JLpP2ukYnmpb6J4_vL8wsNQsia9_OgT&_nc_ohc=CKQPfZhqufsAX-bWLor&_nc_ht=scontent-muc2-1.xx&oh=657c751d284c7123f0230b9d3f2f1219&oe=601C4C53

    Projekcije potova, kako od ovoga napraviti ijednu napetu grupu. Uzet u obzir da će ispast neko od favorita i eto Shkendija u potu 2, ako to nije katastrofa i sramota, ne znam šta jest.
  • Majki2111
    2.6k
    Evo ja u menageru igram konferencijsku ligu sa Slavenom. Grupa sam ja Fehervar, Krasnodar i Olimpija. U grupu sam ušo preko Galatasaraya... Ovo natjecanje će bit pun pogotak za naše klubove. Samo sa uđu. Definitivno će bit šanse da se prezimi. Pa i za Rijeku i za Osijek...

    Jel se zna koja je nagrada za osvajanje tog čuda? Možda promocija u EL?? Ili tako nešto?
    EDIT: Da sad provjerio. Pobjednik natjecanja imat će zagarantirano mjesto u Europskoj ligi iduće godine.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.