• Kujtim Shalla
    9.3k
    Da u govnima sjedim dao bi sve da mogu gledati Dinamo sa vama , ovako samo pratim ovu temu,slušam ,čitam . Meni je Maks najljepši stadion na svijetu kad sam tamo ,jako rijetko na žalost. Onaj osječaj kad se ukaže u daljini, pred utakmicu , kad se treseš sav ,kad se svaka dlaka na tijelu naježi , ali na lijep način, kad izgubim moć govora pa mi se pomješa i bosanski i hrvatski i danski i sve skupa do prve pive . Eh živote , jedva čekam da čujem vaš huk na kranjči i prvoj tekmi. Ako uspijem nešto uz vaš pomoć izkemijat stižem ako n tv na max
  • pešća
    1.4k
    Kako će grmit dio "dao bih milijardu dolara za jedan sekund Dinamovog sjevera" :fire:
  • Gemišt86
    388

Pa necemo to pjevat kad bumo na istoku hehe
  • Frka17
    16
    sanja on 6:0 i postrojavanje na šanku
  • criticus
    7.6k
    Vidim da se krenuo jug slagat lagano. Još malo i bit će otežano praćenje. Dronovi na gotovc.
  • pešća
    1.4k
    Derbi, nabrijana atmosfera, a pola zapada dolje (malo sam i rekao) skoro ništa nemre dić na noge, nikakvo sudjelovanje u navijanju sa sjeverom. Grijeh je BBB na Kranjči stavit na tribinicu od 2 tisuće mjesta kad mogu popunit cijeli istok bez problema.

Realnost je da bi tako izgledao i istok na Kranjči da su BBB na jugu, kokičari lagano do karata a mi pravi ultrasi i navijači nek se grebemo i svađamo tko će do karte za jug.

Najbolje da izvisim za navijački jug pa mi netko na istoku dobaci da sjednem jer ne vidi teren, bolje da ne komentiram dalje.
  • jedan u nizu
    18.1k

Ako grupa bude na jugu, uvjeren sam da ce istok na Kranjci biti i stepenica vise od starog istoka.
    Dio koji bi isao na sjever ce otici tamo, a uz tako niske tribine i skroz blizu jedna druge, siguran da ce se navijati vecinu tekme. I to barem ona polovica blize jugu.

To mi je draze nego da na istoku bude grupa, a onda od 4k ljudi tamo, barem trecina bude onih koji tamo nimalo ne pripadaju.
  • DerHerrKool
    749
    I istok i zapad prema jugu će bit oni koji se hoće češće priključit grupi u navijanju. Onda što se više udaljavaš bude "mirnije", na zapadu malo više sjedenja nego na istoku, pretpostavljam.
  • Ludovic IX
    11.4k
    istok nikad nije i niti neće bit tribina na kojoj ce ti netko reći da sjednes. Istok Maksimira je bio najbolja tribina upravo zbog atmosfere. Zdrava zajebancija (ponekad i manje zdrava kad se sprdalo Hrvoja ćalu toliko da je ovaj dobio proljev na poluvremenu) I tribina di se stajalo 90 min ako je trebalo. Tribina koja je uvijek pratila sjever ( prije jug pa jos prije stari sjever) i tribina koja bas fali. Nadam se takvom istoku na kranjci a jos vise na novom maksimiru

P.s. toliko znalaca nogometne igre (svih 11000) nikad nije imala niti jedna tribina ikad i igdje
  • pešća
    1.4k
    To mitologiziranje simpatizerske tribine vjerojatno samo kod nas postoji. Zna se koja je tribina glavni pokretač atmosfere na stadionu, da ta ušuti na stadionu groblje.
  • Ludovic IX
    11.4k
    ta simpatizerska tribina o kojoj pričaš se većinski bila nastanjena od navijača sa višegodišnjim iskustvom na jugu/sjeveru..

Napisao sam da je istok pratio navijacku tribinu a ne da je pokretač nečega bila. I nikad ni nije pokušavala bit to.

To su navijači koji su zagriženi ko ovi na sjeveru ali sa željom da prate događanja na terenu svih 90 min
  • delta zulu
    3
    S obzirom na to da se do nedavno, barem javno, nije znalo hoće li grupa bbb biti na jugu ili istoku, znaju li insideri je li se u ikojem trenutku razmatrala izmjena projekta po pitanju stolica na južnoj tribini?
  • Droljo
    27.5k
    Istok tribina je zakon i neki su već zaboravili koliko je tamo znalo biti ludo. A koliko dugo je nema neki niti nemogu znati...
  • pešća
    1.4k
    Ma može se to naknadno doradit nevezano uz tekući projekt. Ovaj mali kapacitet juga bi trebao bit dosta dobar motiv da se progura ideja stajanja na tribinama, i to onog kakvog se može vidjet na njemačkim tribinama koji povećava kapacitet i do 50% u odnosu na sjedenje, a ne da se cijela tribina nakrca ogradama i ne poveća kapacitet, takozvano "sigurno stajanje" je neviđena glupost koja samo ubija atmosferu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet