• Salas
    87
    Fantastična atmosfera, fenomenalan sjever, gaženje partizana iz Splita, samo Dinamo
  • pjetlić
    287
    Danas je gruvalo, mislio sam da ce istok srusit :grin:

Mislim da mali ne ide sa mnom bar godinu dana sad :rofl:
  • MM17
    335
    Ak je Istok ovo preživio, ne bu se sam nikada srušil.
  • Ludovic IX
    11.3k
    Meni išlo malo na k... kad su bacali udare kad je livi bio na toj strani..čemu ti topovski udari. Meni to nije ni fora nit mi pozitivno djeluje na ista. Pogotovo ne na igrwce koji su se stresli (goda par puta) svaki put kad je ruknulo
  • seljak86
    3.1k
    Kaj sve nebum pročital, čuj igrači se stresli...
  • Ludovic IX
    11.3k
    neznam jel si bio na tekmi ali jesu. N2 moras bit svakom loncu poklopac
  • crophantom
    3.9k
    I za moj ukus malo se pretjeralo s topovskima :sweat:
    Brijem da jedna mala kaj je bila blizu na tribini neće ići iducih par godina, stisla se uz starog ko da su Iranci napali :lol:
  • NVKOD
    12.1k
    Screenshot-20260509-204212-Sofascore.jpg

Nadmoćniji suparnik! A sad adio...
  • Nolifer
    14.8k

A tko zna, možda lik trola...

Čuj protiv tog štimunga, baš je vrhunski sve bilo odrađeno...
  • seljak86
    3.1k
    Naravno da sam bio na tekmi, al nije u tom stvar nego samo velim da na takvoj tekmi moraš očekivati užarenu atmosferu pogotovo nakom svega onog s grobarima. Uostalom na svakom derbiju tovari ispale milijun tih topovskih udara i nije to nikakva novost kad se igra derbi tak da ne vidim problem nikakav.
  • pjetlić
    287

Moj ne ide ziher par godina nakon danas :grin:

Vise ga je sjebalo kaj nije ocekivao, iako se tam kod nas streslo brutalno
  • tom
    302
    Znajući kaj se danas i ne samo danas izdogađalo vas par o topovskim udarima. Primili smo na znanje da ste potreseni, nadamo se da ćete se oporavit. Naše su misli s vama
  • Mr Anderson
    19k
    Sve odlično osim kaj su nam ga metnuli s transparentom.
    Nikad lakša pobjeda u derbiju, nismo se ni oznojili prije kupa. Zebić položio s odličnim.
    Vidimo se u Osijeku, dupla kruna je tu nadohvat ruke.
  • Alack Sinner
    32
    Sve pet kaj se tiče tih topovskih, samo ja to ne bih nazvao topovskim.
    Nemam baš malo godina, ali ništa jače nisam u životu na stadionu čuo. I to još 15-20 komada.
  • crophantom
    3.9k
    a bogte, kaj covjek ne moze nis iskomentirati? Sve top, top podjebi s porukama, pogotovo ona za stadion, top pjesme, top DJ, prokomentirali smo 1 stvar i to ne ispljuvali, nego bas ono blago skomentirali.
    Nisu svi od 20000 ljudi na stadionu ultrasi, neki su i pičke ko ja :sweat:
    Nek živi ljubav i nema potrebe kvarit ovaj dan nekim prepirkama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.