• Fatos Beqiraj
    1.8k
    isti stil je tribine i bit ce guzva na tako malom kapacitetu :lol:
  • Thor
    2.5k
    [img]http://file-000000004018720a8bb1e7f1e946fa56-1.png
    Hebes tekmu bez kise! :cool:
  • Doktor Kunić
    6.5k
    Ako se skače na tribini, generira se toplina, a topli zrak se diže prema goreBosskovitz

A kad prokuha kobasica i pivica pa kad još uz to krene i ovaj plinski topli ispušni zrak..e onda smo u banani svi, do sad bez krova je to cirkuliralo brzo
  • Oluja
    6.5k
    Najbolje bi bilo zamijeniti krov mrežicom za komarnike. Proći će dovoljna količina kiše da nostalgičari budu zadovoljni, a neće biti vrućine u zadnjim redovima.
  • NVKOD
    12k
    Vidim da se neki boje da bi prva dva reda mogla pokisnuti.

Po meni, kako ne bismo gledali da prva dva reda budu mokra do kože, trebali bismo biti kolegijalni i maknuti skroz krov. Onda smo svi mokri do kože, ali barem nismo dopustili da se ljudi skroz naprijed osjećaju zakinuto...
  • Droljo
    27.4k
    Ponavljam se ali neka.
    Mi kad dobijemo krov kreće nezapamćena suša epskih razmjera.
    Bar u vrijeme utakmice.
  • NerminB
    1.3k
    Zakljucak: ha s krovom, ha bez krova isti klinac. Skidaj krov :grin:
  • fakin
    3.9k
    Mene brine kaj ak nam na istoku cijelo vrijeme tuce sunce u oci
  • MateG
    243
    kupi sunčane naočale :cool:
  • Nolifer
    14.7k

Ovak nekaj, po mogućnosti i sunca nema

IMG-5691.jpg
  • Thor
    2.5k
    Dakle osim ventilatora za topli zrak, komarnika uklanjanje viska toplog zraka od pivi i kobasica biti ce potrebno ugraditi u krovove i sjenila za sunce...Strabag jel slusas???!! Citas???!!! :lol: aloooo :lol:
  • The Undertaker
    9.8k
    Ova donja mjesta izložena kiši će kupiti oni koje muči nostalgija za Maksimirom.
  • deda
    45.2k
    Jebiga moji frendovi neki sanjaju da budu prvi red i da se nalakte na štangu s pivom u ruci. Vele nema veze kiša. Kiki, znam da čitaš, na tebe mislim. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet