• Noel
    21.1k
    Spominje li se ijedna 6ica? Jedino se pisalo o Šunjiću, zadnjih sezona se pokazalo da nam to najviše nedostaje u jakim utakmicama? Bilo za odmoriti Mišića, bilo za igrati s njimDrRatoljub

Nisam sklon pisanju insajderskih. Ali sad ću napisat ono kaj sam čuo.. (kraljevi senzacija doznajemo, saznajemo ide za pola sata do sat kad vide ovaj post)

Na 6ici se ozbiljno radi i skautira,najbitnija pozicija u ovom transfer roku, navodno ima interesa i ozbiljno se prati igrač iz 2.bundeslige kao rezerva Mišiću.

Apropo Jedvaja i rasprave o njemu, mislim da je solidna opcija za nas iz više razloga, upitan je samo zdravstveni karton. Ako se dogodi prodaja Domingueza, sa Galešićem McKennom Radeljićem Jedvajem i Zebićem bi bili jako dobro popunjeni na stoperskim pozicijama.

Krilo, Golman i 6ica po meni ključ ovog transfer roka.
  • Olmic
    5.5k
    dejan ljubicic bi nam bio top
  • rokikaciga
    13.5k
    Livi, Bennacer, Jedvaj, Dani Rodriguez. Hvala lepa Zvone
  • Droljo
    27.3k
    Desnog beka bi trebalo napraviti a ne kupovati. Tu su fizikalije i taktika najbitniji. Tovari u par godina kupe 5 desnih bekova, znači to nije dobro. Krila, špice i sl. možemo dovoditi ali za desnog beka ne treba neka velika pamet po meni. Ok, u vrhunskim klubovima su bekovi top ali mi nemamo neograničene financije.
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    jedan trener je govorio, od stolice mozes napravit beka
  • rokikaciga
    13.5k
    Pricekaj zimu i bit ce Mikic u prvoj ekipi a ne u 2.HNL. Ne vjerujem da bi odigrao losije od Morisa ovo proljece.
  • CastAway1986
    5.6k
    Na 6ici se ozbiljno radi i skautira,najbitnija pozicija u ovom transfer roku, navodno ima interesa i ozbiljno se prati igrač iz 2.bundeslige kao rezerva Mišiću.Noel

Ako ima istine u tome , nekako mi to zvuči kao da je prva opcija reprezentativac BiH Dženis Burnić u pitanju ,moze pokriti i desnu stranu i beka i veznog ..

https://www.transfermarkt.com/dzenis-burnic/profil/spieler/251295

Inace ako se prati 2.Bundesliga ima stvarno zanimljivih igraca ,meni mozda prvo ime lijevo krilo Filip Bilbija (26) , 14 golova zasad u sezoni a ugovor mu istječe

https://www.transfermarkt.com/filip-bilbija/profil/spieler/602796
  • Krizy
    71.3k
    Filip Bilbija je Srbin i mislim da ga žele crvendaći.
    Svakako zanimljiv igrač.

Burnić me se nije nešto dojmio, radije bih Šunjića ili Muhara.
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Ja kad sam gledao ksc Burnic je bio klupa. Po meni nije ni približno kvaliteta za Dinamo
  • Omake
    17.1k
    Ako je šestica Russo bit ću oduševljen u startu
  • CastAway1986
    5.6k
    i meni je Šunjic bolji ali mislim da je Burnic zahvalan igrac iskoristiv na vise pozicija i defintivno moze povremeno zamjeniti Mišica ,na kraju krajeva ovo su samo naša nagađanja tko zna koji igraci se prate
  • Krizy
    71.3k
    Posavec je možda i najgora transfer vijest novinara ikada.
    Od njega su bolji Filipović, Čavlina i Nevistić, a vjerojatno i Zagorac :rofl:
  • austrijanac
    11k
    Tironi je na zimu pokazao svoje umijece, a s ovom vijesti se sam stavio u C-tier insidera.

Bljuč od članka, kojeg još zaključa iza paywalla.
  • ElDorado
    10.8k
    Jučer Olivari objavi veliko NE iz kluba, danas Tironi proser za Posavca.
    Kaj oni ne čitaju jedan drugoga?
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Tironi objedinio vijesti stare tjedan dana u jedan placeni clanak. Kakav mrtvi doktor
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.