• podravskimodrikibicPMK
    43
    pa ima smisla, mi uzimamo postotak od ukupne sume transfera, ako se ta suma poveca zbog nekih ostvarenih postotaka, i mi nesto vise dobivamo
  • Šteco
    1.4k
    Tu se može nakupiti i hrpa manjih iznosa od solidarity fee za razvoj igrača. Npr. ako Lovro Majer ode negdje za cca 15 milja, Dinamo bi trebao dobiti cca 250k. Ako Crnac ode za cca 15 milja, još 375k. Ako Šutalo ode za 10, novih 375k za razvoj. Mislim da Venezia sad mora otkupit Franjića za milju, nama dođe 45k. Tu je i Kova, pa i potencijalno mnogi drugi, fala Bogu. Nakupi se toga.

PS Koristio sam transfermarktov solidarity fee kalkulator da na ljeto budu transferi, a iznosi transfera za igrače su random, da budu kao primjer.
  • veselko tenžera
    7.8k
    @emilperska onaj tvoj pregled prihoda od 1.1.26. je bio daleko najpregledniji. Ne budi ti teško, daj napravi presjek koliko smo zaradili od 1.1. s updateom ovih zadnjih prihoda. Čisto da znamo koliko nam nedostaje do površine.
  • Benedikt
    13
    Gvardiolu vrime je za Real. Na transfer od 100 milijuna dobivamo barem 3
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.