• Fatos Beqiraj
    1.7k
    Sukus price Dinamo je potreban svima njima a ne oni Dinamu i onda nek razmisle ubuduce malo kad donose odluke o karijeri i igraci i menadzeri i tate.
  • Dzoni
    5.4k

Odličan potencijal, apsolutno vrijedi probati s njim
  • Omake
    17.1k
    Lani Ajax navodno nudio 1 mil plus bonusi, ali ovi lumeni odbili. Nevjerojatno koliko su svojih mladih igrača Osiječani upropastili zadnji godinu ili dvije. Čak je i Zekić na MaxSportu rekao da ih pola izgleda gore nego prije dvije godine. Bariću je ovo skoro pa izgubljena godina jer nigdje nije igrao standardno. Lani kao ulazni junior prvi strijelac, prije toga u kadetima isto tako prvi strijelac. Nadam se da će doći.
  • GOAT
    6.2k
    nismo zainteresirani za PosavcaNetkos

mojoj sreći nema kraja
  • ElDorado
    10.8k
    Sad vjerujete Olivariju a? :)
  • vjeko1701
    24.3k
    Laički bi rekao da ga peče kožica jer je Dinamo izdominirao HNL i jer je Beljo utrpo 30 komada.Crusades

Nemoj tako, taj veliki poznavaoc nogometa, kroničar Dinama i vizionar je prije tri godine izjavio da ne zna kada će doživjeti idući naslov Dinama.

Ako on kaže da Beljo ne vrijedi ni 10 onda možeš biti siguran da već postoje ponude od barem 15.

Mamićev dupelizac koji piše za grupaciju u srpskom vlasništvu. Ne znam kaj se više ima za dodati.
  • Fan
    2.2k
    Sad vjerujete Olivariju a? :)ElDorado

Pa ovisi, ako govori o Dinamu u negativnom kontekstu, ne, jer nema nikakve informacije, ali ako govori u pozitivnom, onda ima 100% provjerene informacije :)
  • IceMan
    4.1k

Pričekaj nek se sredaju nekih par loših rezultata, il nek ne osvojimo kup kako će ekipa izlazit iz ormara.

A sad ih negde u zatvorenom guši....
  • ElDorado
    10.8k
    Ide mi na živce narativ da ce za Livija nakon SPa biti vise ponuda i veca cijena. Ako nakon SPa 2022 nije bilo onda stvarno ne znam cemu to stalno ponavljati
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Pas mater ,kupim prenosi da pogledam Kuzmica i Viborg protiv Midtjyllanda i čovjek ima karantenu zbog kartona :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.