• Droljo
    27.3k
    Bennacer, Mišić i Kovačić bi bio ok vezni red....
    Ja se ne bih bunio.

I zamislite još plus radeljić iza njih na stoperu. Za prste polizati.. :lol:
  • GOAT
    6.2k
    A Mudri nista? + opet Sunta nije u planu :down:

Podrzavam S.D. @Droljo ali..
  • skener
    8.1k
    Zasad je najtraženiji Sergi Domínguez, priče da je PSV za njega ponudio devet milijuna eura ne stoje, iz dobro upućenih izvora u Maksimiru doznajemo da je ponuda bila 12 milijuna eura i da je – odbijena! Zvuči nevjerojatno, ali plavi u Domínguezu vide svjetski potencijal i ponuđeni novac nije ih impresionirao.

https://www.vecernji.hr/sport/doznajemo-dinamo-je-odbio-12-milijuna-eura-za-stozernog-igraca-velikanu-su-glatko-urucili-kosaricu-1956732
  • rokikaciga
    13.4k
    Zvuči nevjerojatnoskener

Ne bih se slozio.

plavi u Domínguezu vide svjetski potencijal i ponuđeni novac nije ih impresionirao.skener

Slozio bih se.
  • NerminB
    1.3k
    Bez 20 miliona ne dizemo telefonsku slusalicu uopste, kamoli sta drugo :cool:
  • emilperska
    15.7k
    Lesi objavi intervju s Krivakom s naslovom:

Krivak za Germanijak: “Srce je htjelo Dinamo, ali put me odveo u Sigmu. I nisam pogriješio”

Prvo to naricanje nad tim Loksa wannabe talentima Krivak, Šotiček i tko sve već ne s polomljenim koljenima i "diskontnom cijenom" od 3m EUR za nas, a 2m za druge je ogavno.

Drugo, što znači uspjeti negdje. U jednoj polusezoni u kojoj je bio zdrav je ubrao 6 nastupa. To je razina Šunte u Dinamu +-. Gdje nisi pogriješio? Ti i sin tate Šotičeka koji je u kvoti TNT u Baselu?

Sljedeći intervju očekujem s Leonom Jakirovićem gdje objašnjava da to što je iz U23 premješten u U20 i ne igra ni Seriu C je zapravo uspjeh jer je Primavera jača od HNLa.. A koliko vidim ne igra stalno ni u famoznih U20, jer je benchiran zadnje.

Visoko za kandidata mi kotira i Jagušić. Ne igra ni nakon Benitezovog odlaska, dakle nije ni do Rafe očito. Zamišljam intervju s naslovom: "Htio sam u Dinamo, ali nisu se trudili dovoljnoj jako!".

Sve pet, tržišta su otvorena, cijene su transparentne. Bježite kud hoćete i kad hoćete. Ali vidimo svi da vam nije bolje i da ste se sjebali. Čemu to forsiranje narativa da su uspjeli..

Kakvo jebeno novinarstvo..
  • striko
    3.3k
    Pomislio bi netko da je osvojio duplu krunu s Sigmom a lik zabio 2 gola nakon pola godine.
  • Netkos
    148
    Olivari u Sportskim: Nema prodaje nikoga prije kraja europskih kvalikacija. A nakon toga mogu otići samo tri igrača ako budu zadovoljavajuće ponude: Dominguez, Hoxa i Topić. Odbili smo 8+4 za Domingueza, tražimo minimalno s bonusima 15-16 milijuna. Za Hohxu tražimo 3,5 milijuna eura fiksno, a za Topića 2 milijuna eura
    Kad se pak radi o dolascima, onda je na skeneru Srđan Kuzmić za kojeg smo spremni platiti 1,3 milijuna i nismo zainteresirani za Posavca
  • Paggini
    81.5k
    Dinamo nije humanitarna ustanova za zbrinjavanje svakog igrača od par milijuna eura iz HNL-a, što očito još uvijek nekima nije jasno.
  • emilperska
    15.7k
    Hajduk je sad pun para, nek idu kod njih :naughty:
  • Paggini
    81.5k
    Olivari u Sportskim: Nema prodaje nikoga prije kraja europskih kvalikacija. A nakon toga mogu otići samo tri igrača ako budu zadovoljavajuće ponude: Dominguez, Hoxa i Topič. Odbili smo 8+4 za Domingueza, tražimo minimalno s bonusima 15-16 milijuna. Za Hohxu tražimo 3,5 milijuna eura fiksno, a za Topića 2 milijuna eura
    Kad se pak radi o dolascima, onda je na skeneru Srđan Kuzmić za kojeg smo spremni platiti 1,3 milijuna i nismo zainteresirani za Posavca
    Netkos

Srce mi je puno
  • Crusades
    23.6k
    To s Lessijem traje već duže vrijeme da radi intervjue s igračima koji nisu završili u Dinamu iz raznih razloga pa s tim valjda pokušava nabit Dinamu krivnju za njihov (trenutačni) neuspjeh. Bilo je toga i sa Šotičekom i sa Vrbančićem i Jagušićem i ne znam s kim sve ne.

On načelno ne piše direktno o Dinamu, nego samo ovo gore kaj sam napisao.
  • Keyser Soze
    19.1k
    Prije par dana je u nekom podcastu nabijao na nos kako smo se htjeli rješiti Stojkovića, da se Beljo trenutno ne može prodati ni za 10 milijuna jer nije u reprezentaciji i ostale gluposti.
  • Crusades
    23.6k
    Laički bi rekao da ga peče kožica jer je Dinamo izdominirao HNL i jer je Beljo utrpo 30 komada.
  • skener
    8.1k
    Naime, Dinamo se raspituje o 19-godišnjem napadaču Ivanu Bariću, mladiću rođenom u Vinkovcima koji ima sedam nastupa za seniorsku momčad Osijeka ove sezone, te četiri nastupa za juniorsku momčad - i tri postignuta pogotka.

Zašto je Barić zanimljiv Dinamu? Naravno zato što je posrijedi zanimljiv, talentiran napadač, i zato što mu ugovor u Osijeku istječe 2027. godine. Dinamo vjerojatno Barića vidi kao pojačanje Dinama II, mladu momčad koja će u sljedećoj sezoni nastupati u drugom rangu hrvatskog nogometa i u kojoj će se profilirati potencijalni igrači za prvu momčad.

https://www.vecernji.hr/sport/dinamo-je-odustao-od-matkovica-ali-ga-zanima-drugi-osijekov-dragulj-1956841
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.