• Ljubo
    659
    onda bi startao sa Bakrarom, logično.
  • GOAT
    6.2k
    Ako ostane logicno plus normalno.

Ako ode onda taj drugi napadac mora biti neki Omakeov find iz nepoznate lige
  • Ljubo
    659
    nebi Puljica doveo kao drugog napadača, nego treća opcija koja je za HNL sjajna. Ako bi Bakrar išao morali bi sigurno dovesti boljeg igrača.
  • kajjaznam
    420
    Ovaj Villar je žešći propuh, sam nek Roche ostane u prvoj ligi
  • kajjaznam
    420
    ma gledao sad malo Elche protiv Celte. Jednostavno lik je igrač koji ti ne donosi niš posebno na terenu
  • rioda
    15.6k
    Puljić bi bio neko rješenje kao Brodić, samo me začudilo da će uskoro napuniti 33 godine. Brodić ima 29, ako se ne varam prošao je i našu školu, možda upada i u onu kvotu domaćih po UEFA kriterijima. Općenito je bio glup potez što smo njega prodali
  • Dragon1Warrior123
    5.1k
    Jebote moglo bi ovo ljeto bit jednako aktivno kao i prošlo kad pogledaš šta nam sve fali... To je ako mislimo biti u LP i konkurentni u istoj...

GK: Livaković ili Šemper (oba transfer), neki free agent i Filipović
    Desni bek: Valinčić i jedan igrač
    Stoperi: Galešić, Radeljić (in), Škot ili Domingez i Torrente/Zebić. Tu nam čak ne bi bilo od viška i dovest još nekog.
    Lijevi bek: Goda i MPV
    Vezni red: Zajc, Mišić i Stojke, Soldo kao backup eventualno (bolje prodaja) i treba ti još 3 igrača...
    Desno krilo: Lisica i ajmo reć Dani iz Barce dva
    Lijevo krilo: Vidović i pojačanje
    Napadači: Beljo, Bakrar i pojačanje

To je nekakav minimum 8 do 10 novih igrača. Žao mi je Dabca opet će se morat naslikavat jadan... :rofl:
  • Beowulf112
    439
    Mogao bi Kovacic gurat u zadnjim tekmama Suntu..da vidimo moze li se na njega racunati sljedece sezone..prvenstvo smo ionako rijesili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.