• GOAT
    6.2k
    Kako se samo spawnaju ti likovi sa "gdje su klinci" pizdarijama a tema je prozvakana vec 200 puta i onda nestanu do sljedece utakmice

Prvaci smo, pobjedili smo ovaj vikend i ceka nas finale kupa, opustite se
  • vjeko1701
    24.2k
    Jbt jesi ti sidio kraj mene danas :lol:criticus

Zašto? xD
  • Facke
    8.1k
    Da navek neke najdete za srati. Nis vam ne odgovara.
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    kovi dobro ide, pa moraju nac nesto
  • debeli biciklist
    12
    a šta mikića, izvadija ga prije pola godine u 24 minuti vanka i to je to, doviđorno...doktor psihologije...
  • tom
    293
    moram ti reci da nikog ne boli k sto si ti ljut
  • criticus
    7.5k

Na tribini sam prijatelju reka točno ovo što si napisa u komentaru za Soldu i Šuntu :smile:
  • vjeko1701
    24.2k
    Na tribini sam prijatelju reka točno ovo što si napisa u komentaru za Soldu i Šuntu :smile:criticus

Eto, a onda neki kažu da Zona nije echochamber. Samo istomišljenici pišu ovdje.
  • Jurki
    24.6k
    Ajmo malo svi skupa stati na loptu.
    Neki koji su igrali danas a rotacijski su igraci (Soldo) ih se gledalo kaj z njima na ljeto jer bas on ima 22 godine.. mozda da ga se filtrira kaj s njim u ljetu dal prodati/ostaviti.
    Mozda zadnji vlak za unovciti.
    Slozili se bumo svi da je bolje prodati 5 rotacijskih igraca nego jednog iz udarne postave.
    Ako ne sad kad ih se bu isprobalo?

Svi smo pizdili prije zakaj je Dinamo protocni bojler.. sad smo konacno natjecateljski klub i to tak sad funkcionira.
    Soldu vise nebumo mogli gledati kao potencijala.. ili jesi ili nisi.
    Vrijeme Šunte, Zebica tek dolazi..
  • Dzoni
    5.3k
    Šteta Dominguezovog kartona, naći 2 stopera za Hajduk bi moglo biti izazov
  • debeli biciklist
    12
    ha, al došlo je vrime da top klubovi daju za neprovjerene tinejđere po 30-40 milijuna eura...pa jel možemo mi zaigrat taj rulet i jednu polusezonu isfurat nekog potancijal 17-ogodišnjaka i stvorit hype oko njega?posli oće bit luka vušković il ante palaversa nek se city i totenham brinu o tome...evo za jakira da ga se stavili par utakmica moga je ić za 5 ili 7 milijuna a ne za 2 milje...
  • emilperska
    15.7k
    Zbog Reala u srijedu ovo je fkt loš tajming za guranje djece pa da ih Pozo i Erceg školuju dok se Valinčić prešetava.

Druga stvar je što je sljedeće kolo jogurt pa isto baš neće bit prilike osim ako nas Kova ne iznenadi ili ga kartoni i ozljede natjeraju na to da npr. starta Zebić na ćeleta u subotu.
  • Mr Anderson
    18.9k
    Poslije kupa ima 2 utakmice pa nek im daje priliku.
  • vjeko1701
    24.2k
    posli oće bit luka vušković il ante palaversa nek se city i totenham brinu o tome.debeli biciklist

Zanimljiv izbor primjera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.