• ZG plavi 01
    172
    pa bio je klub 24 godine bez titule i vidi cuda, nije se to dogodilo. Istina je da su bila drukcija vremena i nogomet je drukcije funkcionirao, ali nije klub navijacki pao.
  • vjeko1701
    24.1k
    Istina je da su bila drukcija vremena i nogomet je drukcije funkcioniraoZG plavi 01

Ovo, drugo je bilo onda a drugo danas. Da mi ostanemo bez titule preko 20 godina u trenutnoj konkurenciji, očekivao bi prosjek posjećenosti ispod 4k.

Drugo da je to u konkurenciji klubova koji nižu KL/EL finala ili duboke završnice LP. To je onda ozbiljna razina nogometa i konkurencije.
  • crophantom
    3.8k
    Kako je sve oko Hajduka prebacilo kad su se spomenuli Kazahstanski milijuni, cak I malog Štoriju.
    Sad odjednom nisu netko ko ce mijenjati društvo, HDZ nema veze, pa sta i Ivosevic je iz politike, moraliziranje je jadno jer onda Hajduk nije na prvom mjestu i prvenstveno su sportski klub.

Napokon priznaju da moraliziraju samo kad njima paše :lol:
  • ZG plavi 01
    172
    mislim da bi bila sramota epskih razmjera da najbogatiji klub u ligi ne uzme titulu 20 godina.
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Druga - Financijska situacija je puno ozbiljnija nego se pušta na van, HDZ baš ne može dikretno počet upumpavat lovu a Split love nema pa se sada preko Pirića krenulo u ovakvu priču gdje će se uslugama i pogodovanjem dobiti tajanstvene istočno-europske investitore da upumpaju taman love kolko treba da se pozatvaraju dugovi i usput svima nešto sastrane u džep.vjeko1701

Ovome sam i ja najbliži, realno da im je financijska situacija jako loša, budimo realni samo premišljanje oko Livajinog ugovora dovoljno govori, netko tko ti drži glavu iznad vode, ne pitaš jel 600 ili 900 tisuća.

Kao da netko u Dinamu kaže nećemo Mišiću dati npr.bonus 500 tisuća za ovu sezonu, a čovjek je trenutno najbolji veznjak sa HR putovnicom.
  • DerHerrKool
    680
    daj mi molim te objasni kojom logikom se dobije ovakav zaključak. Kakav je to tijek misli koji od hipotetske rasprave uspije doć do epskih sramota?
  • hardek
    9.9k
    Radošević i Lončar odlaze iz Istre na kraju sezone. Gotovo sam siguran da Radošević ide kod tovara, a nebi se iznenadio ni za Lončara.
  • vjeko1701
    24.1k
    mislim da bi bila sramota epskih razmjera da najbogatiji klub u ligi ne uzme titulu 20 godina.ZG plavi 01

pa u opisanoj hipotetskoj situaciji očito ne bi bili najbogatiji klub u zemlji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet