Petar86
Da nas model 1 clan 1 glas ne daje rezultat, a model 1 gazde daje rezultat, ja bi se i dalje grcevito borio za model 1 clan 1 glas. — fakin
Mlađi referent
Bogoljub
Ma hajdučki model je mrtav. To znaju i oni. Osim toga, svaki model koji je svrha sam sebi i koči razvoj kluba treba bit maknut.
Po meni bi hajduci bili ozbiljno glupi da ne pokušaju naći nekakav vid suradnje ako je priča barem ublizu ovakva kakvom ju se predstavlja u medijima.
Meni djeluje nerealno da bi firma ulupala takvu lovu za reklamu na dresu i upravljačku poziciju Pirića, no, ako je tako, s tim se može radit. — Mlađi referent
Majki2111
ne klub jedne osobe — fakin
Bogoljub
Mlađi referent
Efes Pilsen
Bogoljub
Po ovom kaj se prezentira, vlasnička struktura ostaje netaknuta. Ulazi se kao sponzor i u upravljačku strukturu. Dakle, 4 godine mandat i bok.
Travestija je 15 godina silovat klub koji tobože voliš i nemat snage priznat da si ti glavni krivac kaj ti je klub u kurcu. Promašio si, jednostavno nije prošlo. Njihov model neće čudesno izrodit uspješan klub ta igra je gotova. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.