• ZrnTSCHeZ
    1.9k
    Smatra li još netko da je preglupo postavljen termin utakmice s hajdukom(16h)?Agramc

Idealan termin i za dolazak i za povratak doma svima koji dolaze van ZG prstena, idealan zbog vremenskih uvjeta, idealan jer su na Maxu tekme ljepše po danu nego mraku
  • BecharurokkuL9
    10
    Jel se zna što će biti s ovim žetonima za čaše koje imamo?
    Znam da sam na nekoj tekmi vidio da se oni budu vraćali zadnjih par domaćih tekmi, ili ostaju za sljedeću sezonu.
  • ZGV
    3.8k
    Evo vam raspored direktnih vlakova za Osijek taj dan.
    Postoji i opcija do Strizivojne, pa presjedanje.
    Whats-App-Image-2026-04-30-at-14-56-58.jpg
  • NKDZ86
    8.1k
    + možda vas i domaćini dočekaju na stanici :rofl:
  • NORTE
    24k
    Protiv Gorice valja odmorit kartonirane i priliku dati igračima s klupe, a onda u derbiju najjače snage pred finale kupa.

U zadnja dva kola opet klupa i mladi igrači, svima dat priliku.

Gorica:

Hoxha - Bakrar - Topić
    Soldo-Bennacer-Šunta
    Tabinas-Teofil-Zebić-Valinčić
    Filipović

Klupa: Varela, Lisica i ostali iz prvih 11

Ostali kojima dati minute do kraja sezone:
    Mikić, Cordoba, Nevistić, Zagorac,
    Horvat, Šutalo, Žaja, Radoš
  • fakin
    3.8k
    rekli su zadnje 2 tekme da ce vracati novce za žetone. To su sad hajduk i loksa. Bilo bi lijepo da klub prije utakmice izda obavijest vezano uz to
  • ZrnTSCHeZ
    1.9k

Nakon VŽa sam mijenjal žetone za gomilu čaša pa me na blagajni odgovarali od toga objašnjavajući da od sljedeće tekme može zamjena i za lovu...al rek'o samo ti meni trpaj čaše u torbu

Tak da, valjda je onda potvrđena info da bude moguće "prodati" žetone
  • Dadox
    1.4k
    nije Livaković došao sjediti na klupi nego braniti 6 mjeseci pred SP…Svaku moguću tekmu.
  • ZG plavi 01
    172
    Evo index je krenuo vec "DINAMO MOZE NA PRVAKA BiH u KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU PRVAKA"
  • NerminB
    1.3k

Na dodikovu prciju* pa juniori bi ih pregazili
  • KtcGoat
    4.4k
    Evo index je krenuo vec "DINAMO MOZE NA PRVAKA BiH u KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU PRVAKA"ZG plavi 01

Da sam urednik dao bih tom novinaru momentalni otkaz za takav benigni i amaterski naslov.

To treba ici nekako ovako:"MOGUC OKRSAJ DINAMA I DODIKOVIH CETNIKA,REGIJA STRAHUJE OD NAJCRNJEG SCENARIJA"
  • JMastermind
    1.4k
    To treba ici nekako ovako:"MOGUC OKRSAJ DINAMA I DODIKOVIH CETNIKA,REGIJA STRAHUJE OD NAJCRNJEG SCENARIJA"KtcGoat

***SKANDAL*** \ ***UŽIVO*** / ***SISE***
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube