• NORTE
    23.9k
    znaci istok i zapad za finale kupa idu u slobodnu prodaju preko sustava hns-a?bbb medimurje

Ovo je tema hnl, a ne kup ili ulaznice.
  • NORTE
    23.9k
    Ne vidim način na koji bi se oni mogli dignuti do razine gdje su bili 2023., recimo, kad su imali Leku za trenera i po imenima jako dobar roster. Ući će možda par miljki da plate režije, ali više od toga ne očekujem. A s druge strane, ako je gledati već sada razdvojenost u mišljenjima oko ovoga, moglo bi doći do poprilično jakog rascjepljenja među tovarskim pukom, a ako im Vidoševićevska struja opet uđe u klub, mislim da svi ovdje skupa možemo opet početi slaviti jer znamo kako je to zadnjih par puta završavalo.Paggini

Ne bih ja bio tako pesimističan za gubu.
    Naravno daleko su oni još od dinama, ali sigurno ide euforija poslije sezone.
    Mi imamo svoj mir, a oni tek trebaju napraviti neki rezultat, a pitanje je hoće li uspjeti, ni ulaganja ne garantiraju ništa.

Mislim da će to biti slična euforija kao s Lukšom.

Sponzor će najvjerojatnije dobiti glavnu poziciju na dresu i pozicije u upravi.

Udruga u ovome sigurno vidi priliku, ali ne želi se odreći upravljačkih prava nego biti dio priče, brati vrhnje tuđih ulaganja i tvrditi da je to sve zahvaljujući njima i njihovom "modelu".

Cilj ulagača će svakako biti pojačavanje momčadi i ulazak u europu.
    Dugove valjda planiraju sanirati od prihoda, a ne ih otplaćivati svojim početnim ulaganjima.

95% Grobara će odmah klicati hdzovcima ulagačima, kao što bi 100% njih klicalo i opjevalo zdravka da je njima donosio titule.

Što se tiče uređenosti, do nje oni mogu relativno brzo doći, posebno u ovakvoj ligi gdje svi potezi idu njima u korist.

Posjeduju sve medije, predsjednik saveza je njihov igrač, njihov sponzor 'vodi' ligu, uprava će im biti politički moćnici slizani s vrhom pravosuđa.

Režimlija na steroidima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube