• fakin
    3.8k
    može li mi netko objasniti zašto MORAMO prodavati ako uđemo u ligu prvaka i dobijemo od uefe 40-45 mil eur?

ako ne uđemo u ligu prvaka onda se slažem da treba prodavati, ali ako uđemo u LP jednostavno ne vidim razlog zašto bi prodavali najbolje igrače kad ćemo financijski biti i više nego stabilni s uefinim novcima.
  • Ljubo
    650
    ne moramo, ali ako bi došla stvarno neka dobra ponuda ne vidim razlog zašto ne, npr ako bi neki Britanski klub dao 8m£ za mckennu kako se i piše kod njih u medijima, ne vidim razlog zašto to nebi prihvatili.
  • rokikaciga
    13.3k
    Sad sam te shvatio da je Radeljic skroz odustao od Svjetskog i sljedeceg potencijalnog Europskog. Nema sanse da ga Dalic zove u repstaciju dok igra za Dinamo. Bilo je sanse dok je igrao za Rijeku ali sad nema sanse.
  • GOAT
    6k
    He is from bosnia tejk him to amerika
  • debeli biciklist
    6
    teško je pričati koga prodati kad ne znamo ko šta nudi...za škota je ponuda od 3 milijuna na dalje vjerojatno prihvatljiva, dok za španjolca se teroretski može možda zaradit i više od 10 u budućnosti...al za potrebe iduće sezone i potencijalne lp nam je škot važniji tako da je to sve relativno...
  • GOAT
    6k
    za škota je ponuda od 3 milijuna na daljedebeli biciklist

spominje se trostruko jaca cifra
  • Keyser Soze
    19k
    Lajkam transfer Radeljića. Top 3 najbolja stopera u ligi, osvojio duplu krunu prošle sezone, solidan u KL za Rijeku, igrao EL i LP sa Sheriffom. Dolazi besplatno, low risk - high reward.
  • debeli biciklist
    6
    a šta mislite o livom beku?realno, goda je dao puno više od očekivanog, a vinlof daje naznake da bi potencijalno moga bit jako dobar igrač na toj uvik krucijalnoj poziciji...s druge strane ni jedan ni drugi nisu apsolutno nikakav garant, pogotovo ne u ligi prvaka...ako bi se naša pravi bek (naravno, stranac), trebalo bi prodat nekoga...vinlof vjerojatno nije još ni blizu punom potenacijlu, time ni pravoj cijeni, dok za godu ne znam šta bi reka...vjerojatno bi se našli neki poljaci mađari ciprani koji bi ga uzeli nakon solidne sezone u dinamu za milju eura, ali je opet šteta proadavat domaćeg livog beka koji je ok odradio defanzivni dio na toj poziciji...
  • marcio amoroso
    50.5k
    Da Boban kaže da dovodi Lirima Kastratija i da produžuje ugovor Dini Periću ja bih mu vjerovao.
    Čovjek je pogodio sa doslovno svakim igračem kojega je doveo zajedno sa sportskim sektorom. Malo više vjere ekipica. Sportski sektor vode ljudi koji znaju posao.
  • deda
    45.1k
    Ja sam hladan ko špricer.
  • DerHerrKool
    655
    Top 3 najbolja stopera u ligiKeyser Soze

Možda, ak ne računaš Dinamove stopere jer nije bolji ni od Scotta, ni od Sergia, a ni od Galešića.
  • Beowulf112
    439
    Ja mckennu nebi dao..sumnjam da ce nas neko izut iz cipela ponudom za njega..ako vec moramo krpat proracun onda dominguez svakako
  • blue heart 72
    3.4k
    Sva sreća da mi prosječni navijači (za razliku od insidera) ne znamo što se sve iza brda valja i koja se igračka križaljka slaže.
    Kaj se Radeljića tiče, da krenem od svojeg mišljenja. Na ljeto sam bio skroz protiv dolaska, pogotovo po Miškovićevim uvjetima. Ne smatram ga nekim vele pojačanjem, kao ni bezveznjakom, rekao bi za rotaciju ovako besplatan skroz u redu, za prvi sastav hmmm, ne bi rekao da je to ono čemu težimo. Ukoliko nas napusti jedan od dvojca Sergi - Scott, definitivno sam mišljenja da nam treba netko kvalitetniji od Radelje.
  • tp1997
    2.6k
    Dao bih 20 Domingueza za jednog McKennu.

Dominguez ima nevjerojatan plafon, možda bude i jedan od najboljih stopera na svijetu, ali to neće biti kod nas. Tu je još sezonu, maksimalno dvije, gdje će imati i genijalnih partija i kikseva a onda odlazi. S druge strane McKenna bi mogao biti novi KTC, pouzdani stoper s iskustvom uz kojeg mladi stasaju.

Ako je istina da dolazi Radeljić, to mi budi strah da odlazi McKenna, a on je zaista jedan od najvećih pogodaka ovog ljeta.
  • tp1997
    2.6k
    Čovjek je pogodio sa doslovno svakim igračemmarcio amoroso

Mda.

Zato smo se rješavali Ljubičića i Villara na zimu, a na koje je potrošeno bar 4 milijuna eura, a i Stojkovića bismo drage volje dali samo da je ovaj htio u Arape.

Svaka čast i Zvoni i ekipi, ali ova priča "da mi Zvone servira govno ja bih ga pojeo" (aka primjer Lirima Kastratija) zaista zvuči pomalo sektaški
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.