• Jurki
    24.5k
    kenjali smo svi po njemu, a covjek se pokenjal i po nama i po 4 trenercine od prosle godine.
    Kova. Cestitke..
    Nemamo pojma kak je to ustimati 18 novih igraca u momcad, a da ta momcad igra dobro, lijepo i kvalitetno.
  • NerminB
    1.3k
    Cestitke kova, bilo je uspona i padova ali proljece u hnlu perfektno. Popraviti dojam u evropi i nastaviti dominaciju u domacoj ligi iducu sezonu.

Uzivaj, i ti si zasluzio :grin:
  • Mali Zeus
    20.5k
    Jebo sam mater onoj ekipi na stranici Spika koja se sprda s njim i dalje kako govori, a takvih je bilo gro. Nek pate smradovi.
  • Fan
    2.2k
    Položio HNL sa 5/5.
    Vrlo brzo će popravni za Europu, a očekivanja da mogu reći da je MENI OSOBNO trener za Dinamo?
    Kvalitetna igra u kvalifikacijama (ako se i ispadne, jebiga, možda naletimo na boljeg, možda neće biti sreće, ali borba do samog kraja).
    Europa, ovisno o natjecanju, ali sve se svodi na isto - bez Celte i Betisa. Bez spuštanja gaća na Maksimiru, samo želja, trud i znoj. Pa da vidimo.
    Čestitke Kovi i stožeru, svakako su zaslužili ovom godinom ući u drugu sezonu.
  • bazooka93
    208
    sapni ovo belji i stojkovicu.
    Beljo da srusi Eduardov rekord a Stojke Frukov
  • Zagi
    17.4k
    a Stojke Frukovbazooka93

Fruk drzi neki rekord? Koji?
  • bazooka93
    208
    broj asistencija u sezoni 16 cini mi se
  • Zagi
    17.4k
    15 kaze Sofa.

Bah, 4 kola do kraja.
    Belji treba 6 golova, Stojkoviću 4 asistencije. Lako moguće da će iduće sezone trebati traziti nove rekorde, više ciljeve.
  • bazooka93
    208
    nije realno ali je ostvarivo s obzirom da decki gore od motivacije da idu na SP i da imas jos 4 tekme do kraja.
  • Noel
    20.9k
    Život je čudan.. u jednom trenutku si na dnu, život te pogodi sa prokletim tumorom, boriš se, izboriš se, klub u kojem si radio i sportski direktor te otpišu, taj sportski direktor preuzme ulogu trenera. Ni hvala, ni Bogu hvala da si pobjedio, samo se vrati odkud si došao, sad te više ne trebamo.

U drugom trenutku si zdrav, trener najvećeg hrvatskog kluba, osvojio si naslov prvaka pred punim maksimirom, i to baš ispred tog bivšeg sportskog direktora i kluba koji su te šikanirali nakon bolesti. Kakva pravda i kakav trenutak jučer za Kovačevića.

Mario Kovačević, naklon do poda za sve.
  • Keyser Soze
    19k
    Predivna priča, čovjek je prošao kroz sito i rešeto da bi bio gdje je sad.
  • Zagi
    17.4k
    nije realno ali je ostvarivobazooka93
    Ha čuj. Gorica, Slaven i Lokomotiva u te zadnje četiri.
    Lokomotivi smo nedavno podarili petardu
    Slavenu quattro stagioni, kak bi to Olivari rekel
    Gorici šest komada

Treba to netko zabit, a tom nekom treba dodat loptu.
    Još tovarima poniznih 3, da ne odustanu i od iduće sezone prije nego kaj je počela ...

Ne izgleda da se dečkima baš staje.
  • Droljo
    27.1k

Ja sam mislio da za mišića pišeš :lol:
  • rioda
    15.5k

I ja prvo, još gledam, kad smo ga otpisali :lol:
  • Jurki
    24.5k
    Vrlo brzo će popravni za EuropuFan

Nije da smo u Europi inace u polufinalu lige prvaka svake godine pa je sad međukolo u EL podbacaj.
    Prezimio je u Europi i nemas kaj drugo za ocekivati.
    Dojam? Malo tapsanja po ramenu.. jebes to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.