• criticus
    7.5k
    Na sjeveru je barem sektor i pol još prazan. Zapad ne vidim, tako da ne trebate se šokirati brojkom.
  • Georg Koch
    7.8k
    18:40, od ponoci 1259 ulaznica.
    Neka fiesta krene!
  • Boycie
    3.9k
    osim sto se sjever napuni sa svima tek oko 15te minute, i kad je sjever dole bio rasprodan, rubovi su uvijek bili prazni, razlog su prolazi, redovi i kop po troje na 2 stolice. Kad je bio krcat po rubovima, to je zbog preskakanja sa sjevera gore.
    Zapad je krcat btw.
  • Hnlovac
    5k
    Ionako je natpolovicno paketa ulaznica prodano za sjever, pa se tu moraju ubrojiti i godišnjici i paketaši kojih nema
  • podravskimodrikibicPMK
    40
    i isto vazno dobar dio ekipe na sjeveru boravi ispod natkrivenog dijela koji na kameri naravno nije vidljiv, znaci onaj dio iz kojeg se dolazi na tribinu+dio prema tribini ali di jos nisu stolice pa cak i oni prvi redovi-nist od toga nije vidljivo na prijenosu
  • Denle
    224
    14356 sluzbeni broj prema spikeru
  • fakin
    3.8k
    znači bit će nekih 17 tisuća. očekujem da će objaviti da nas je bilo oko 14.fakin

Eto ga kako rekoh
  • NitkoBitan
    36.2k
    Zapad dolje bio pun ko sipak, i na stepenicama se sjedilo ali ajde da racunamo nesto malo praznih stolica - 6000.
    Zapad gore isto kao i zapad dolje - 3600 (ne znam tocan kapacitet ZG, ugl 95% ispunjen).
    Sjever dolje standardno rubovi prazni al se ekipa nagura na stepenice i izmedu redova, ajde i tu kao da nije dosao mali dio godisnjaka i paketasa - 4500.
    Sjever gore, tko je kupio kartu valjda je i dosao na tekmu - 1300.
    I loze koje su bile pristojno ispunjene - 500.

Laganih 16 tisuca, i to barem. Prije sam podcijenio procjene za pojedine tribine nego precijenio.
  • jedan u nizu
    17.9k
    Na sjeveru je barem sektor i pol još prazancriticus

zbog koreo se nije ni moglo na rubne sektore ici, tako da je u sredisnjim sektorima bilo nagurano puno vise, u duplim redovima, na stengama, a i dosta ljudi je bilo gore u prolazu
  • criticus
    7.5k
    Ma popunilo se do početka šta se branite :lol:. Znam da zapad izgleda pun ali uvijek, baš uvijek ima praznih mjesta. Mada danas je bilo punije nego inače kao da je puno više ovih neredovitih godišnjaka doslo. Neznam koliko skeneri propuste ali i dalje nemam osjećaj da je to toliko drastično. I baš eto danas meni je zaštekalo na ulazu, al su mi ručnim normalno skenirali i pustili me unutra, dobio sam i bodove za dolazak tako da sam definitivno zabilježen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.