• Liks90
    4.9k
    zapad pao na 125, sjever gore prodano 437, ići će to :strong:
  • NORTE
    23.9k
    zapad pao na 125, sjever gore prodano 437Liks90

Moja reakcija kad sa sjevera danas vidim krcat stadion i atmosferu.
    B6tD75B.jpg

Do zadnjeg trena pred tekmu pratit ću u temi stanje otišlih za sjever gore.

Danas igra dinamo :party:
  • Liks90
    4.9k
    Ravno još 100 je ostalo za zapad!

SG otišlo 446
  • deda
    45.1k
    U 10,00 stanje je 4.124 karte u ponudi. Da vidimo kakva će nam biti sljedeća prolazna vremena.
  • CUCAK
    709
    vjerojatno je 100 puta objašnjeno ali ne pronalazim kad mi treba... kakvo je stanje s kartama za djecu za danasnju tekmu, treba normalno kupiti ili se mogu neke free preuzet na TP ?
  • jedan u nizu
    17.9k
    Prijedlog za zonu karata.

Napravite aplikaciju, preko koje mozemo pratiti stanje.
    Da ima sve statistike kao ovdje, znaci danas prodano xy, jucer prodano yx.
    Da mozes odabrati vrijeme i vidjeti koliko se prodalo u koje doba dana.
    Da ima graf, poput onih pedometra za korake, da se vidi kada se najvise prodavalo.
    Da mozes usporediti ritam prodaje sa nekom prethodnom tekmom.
    Da vidis za cijelu sezonu neku sazetu statistiku prodaje.

Da imas opciju notifikacija. Mozes birati za svaku prodanu kartu, za svakih 5, svakih 100, 1000 ili koliko hoces.
    Da ti javi kada je rasprodan koji sektor, tribina, ili kada je pustena nova tribina u prodaju.

Znam da bi deda i liks ostali bez posla, ali jbg decki, moderna su vremena, a narod je sve nestrpljiviji :D :D
  • Niko1986
    6.3k
    U 10,00 stanje je 4.124 karte u ponudi. Da vidimo kakva će nam biti sljedeća prolazna vremena.deda

Kakvo je stanje s prepuštenim ulaznicama godišnjaka
  • Liks90
    4.9k
    idem plakat sad…
  • tigric
    1.1k
    Valjda ce ovi koji su kupovali pakete doc na varazdin
  • Liks90
    4.9k
    treba ic na izdane ulaznice, a ne na sami broj, jer ono kaj je već rečeno je to da brojači zakinu za određeni broj…
  • deda
    45.1k
    Od 10,00 do 10,30 prodano 59 karata, tim ritmom možemo očekivati još oko 1.000 do početka utakmice.
  • fakin
    3.7k
    kaj ti znaci izdane ulaznice kad jedno 2 tisuce godisnjaka ne dode na utakmice?
  • crophantom
    3.7k
    a regulirati ce se to na Kranjči s nekim uvjetima oko dolaska, za sad kad stadion nikad nije rasprodan to i nije strašno.
    Ja znam godišnjaka sa ZD koji u 2026. Jos nije bio na niti jednoj tekmi, a mislim da ni nece do kraja sezone, za iduću ce opet kupiti godišnju :grin:
  • Liks90
    4.9k
    Prešli 500 SG, zapad još 50
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.