• Hrc-Vg
    1.2k
    Radeljić je dobar stoper u najboljim godinama koji može igrati u Dinamu kao 3. stoper. Ne dovesti ga besplatno bi bilo bedasto.
  • Zambatine škude
    4.7k
    I onda se čudimo kako Hnl osvojimo s 15 bodova prednosti, a u Europi jednom Lillu ili Celti nemožemo centar preć. Nije problem u Dinamu ili Kovačeviću problem nam je o preslaboj ligi. Pazi ti to, Radeljić daleko najkompletniji stoper lige, o jadne nam lige…Ijayi Atiemwen

Je, dokazano je da ne možemo imati nikakve europske uspjehe s igračima iz HNL-a. Uvijek smo ih dovodili iz puno jačih liga i klubova.

A još je poznatije da smo najveće uspjehe imali kad je SHNL bio jak ko beton, tamo 2018.-2021. kad su i Rijeka i Hajduk i Osijek harali Europom.

Čak i da to maknemo sa strane, ne razumijem uopće što si htio reći. Nije problem ni u našim igračima ni u treneru što nismo prošli centar Lilleu. Nego u kome onda? Radeljiću?
  • Zoran
    581
    Radeljić dolazi besplatno i ako je zamjena za KTC-a onda je već dobro. Od postojećih stopera sigurno ostaje Galešić. Zebić- mlad i neiskusan vjerojatno bu minute dobival za Dinamo II i po potrebi za prvi sastav. MCKenna i Domingez- jedan sigurno odlazi. Torente nije Ramos već igrač koji je tu negdje sa Radeljićem kad je zdrav, a kamoli kad izlazi iz ozljede (godinu dana pauziranja). Po mome Radeljić DA ( najveća prednost jer je gratis), ali da ima i boljih stopera - definitivno ima.
  • DiddyGuela
    5.9k
    Ne znam koliko je tesko nekima zbrojiti 1+1 ali nekako se u isto vrijeme pocelo spekulirati o odlasku Mckenne i "zavrsenom" transferu Radeljica u DInamo. Dakle Radeljic ne dolazi biti treca ili cetvrta opcija u rotaciji, on dolazi na mjesto Mckenne.

Uostalom, postoji par forumasa ovdje koji imaju detaljnije informacije u vezi ova dva transfera.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Radeljić je puno bolji s loptom od Raula…
  • Fan
    2.2k
    Ja sam za Radeljića, al ne bih rekao da je kvaliteta McKenne i ako on dolazi za prvi pick, mi smo igrački itekako u gubitku, taman da dobijemo i 10m eura.
  • DiddyGuela
    5.9k

Upravo tako. U pravu su ovi koji kazu da ne smijemo propustiti Radeljica po isteku ugovora. Tu nam je pod nosom, solidan igrac, reprezentativac i zeli doci kod nas. Međutim kako on najizglednije dolazi umjesto Mckenne... to onda ipak izgleda kao downgrade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.