• Paggini
    80.6k
    "Slavi li poštar kada dostavi paket?"Tvrdica McTvrdi

Moj sigurno ne slavi jer mi u 8 godina nijedan paket nije dostavljen, ali "slavi li poštar kad ostavi slipić u kasliću?"
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Ljudi, spontana proslava je na nama navijačima kao što je bilo zadnji put protiv Osijeka, a ne na klubu, na klubu je da organizira tulum i spektakl nakon zadnjeg kola kak spada.

Što se tiče nedelje sve je na nama, ima da gori prije tekme (jer je moguća potvrda i prije početka naše tekme), na tekmi i nakon tekme, a hoće li biti majica ili ne od strane kluba to mi je irelevantno.
  • fakin
    3.7k
    znaci nakon tekme spontano okupljanje pod zapadom, doneli bumo svoje bacve, kotlove i rokaj
  • puxigadjurdja
    2.8k

kak ti se da više?
  • The Undertaker
    9.8k
    Ja sam još u filmu da na HNL utakmice idu oni kojima je nogomet (igra) u prvom planu a da na reprezentaciju idu event navijači, ja ih zovem klobučari, kojima je bitnija "atmosfera" od prikazanog nogometa. Vidim i ja da se to sada mijenja. Nije do vas, do mene je.
  • Jurki
    24.5k
    bravo za post.
    Na navijacima je da naprave feštu, a na klubu da napravi sve da ti isti navijaci imaju razlog za feštu.
    Klub se nek bavi onim cim mora, a to je da imamo cim bolje igrace, uvjete za treniranje, skolom i da je klub solventan.
    Ne trazim i ne zelim nista vise od toga.
  • pešća
    1.3k
    Novinari klasično po svom na temelju birtijaških naklapanja, a mi nek raspravljamo oće li u subotu ili nedjelju, na Maksimiru ili Trgu, protiv Varaždina ili Lokomotive, sa šampionskom majicama ili bez, sa vatrometom ili brigom za kućne ljubimce...

Navijači spontano ovu nedjelju, klub organizirano zadnje kolo. Ne znam tko je uopće sumnjao u ovakav scenarij. A detalji budu na vrijeme obznanjeni kao i uvijek.
  • fakin
    3.7k
    Svaka čast za Sandru Paovic.

Sjecam se kad joj se dogodila ta nesreća, bas uzas. Cura je uvijek bila na mjestu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet