• Crusades
    23.4k
    Pa i pretprošle sezone kad se osiguralo protiv Osijeka se nije ništa radilo za tu tekmu već za zadnje kolo (ako me dobro sjećanje služi).

Klasičan dosadan dan u novinarskim redakcijama pa se mora izmislit tema.
  • mlinchica
    5.7k
    Meni je to skroz ok jedino bih majice dala ranije u prodaju, radi navijača. Ima još 5 tekmi, pa da se malo šepurimo kao navijači novog prvaka do kraja prvenstva.
    Ili bar nakon osvajanja kupa pa se spoje obje titule. :grin:
    Nevezano za klupsku proslavu, proslavit će se na tribini i oko stadiona sigurno, vjerojatno će igrači ostati malo duže poslije tekme na terenu. Treba malo pojačati s glazbom prije i poslije tekme na stadionu. Ipak je i rođendan.

A treba i ostati na zapadnim tribinama nakon tekme i skandirati, a ne trčati na pivu ili tramvaj.

Ovo je vjerojatno jako nepopularno ali meni se čak i finalna proslava na ili kod stadiona sviđa kao ideja. Kao oproštaj od Maksa.
  • Sibirski plavac
    8.6k
    Pa i Bayernovci su, ako se ne varam, prošli vikend nakon matematičkog osiguranja samo obukli majice posvećene naslovu i to je to, a prava proslava će biti u zadnjem kolu. Tak i kod nas.

Ne kužim općenito koja je poanta pisanja gore navedenog članka Sportskih. Čuj to, Boban lupio šakom o stol i rekao "nema proslave". :rofl:
  • don
    19.4k
    dobro da istina, ne sićan se da je i prija bilo išta specijalno posli matematički osigurane titule.

Ovo je vjerojatno jako nepopularno ali meni se čak i finalna proslava na ili kod stadiona sviđa kao ideja. Kao oproštaj od Maksa.mlinchica

slažem se sa svime osim sa ovim, Trg je Trg i jedina prava proslava bi bila izvediva tu. A i ne znam di bi vi stali da je izvan Maksimira s obziron da se očekuje i više ljudi nego prošli put.
  • mlinchica
    5.7k
    Ne kužim općenito koja je bila poanta pisanja gore navedenog članka.Sibirski plavac

Samo da bi se stavio naslov da je Boban opet lupio šakom o stol … :roll:
  • fakin
    3.7k
    Uostalom majice se uvijek tiskaju za zadnje koloMali Zeus

Nije istina. Majice se uvijek tiskaju u tjednu u kojem mozemo postati prvaci i igraci ih oblace nakon tekme u kojoj i matematički postaju prvaci drzave
  • Papastrumf
    22.4k
    Titula je još jedan dan u ureduThe Undertaker

Predsjedniku bi ovo bila prva, kad ubrojimo i igračke dane provedene ovdje.
  • Crusades
    23.4k

Majice se uvijek tiskaju u tjednu u kojem mozemo postati prvaci i igraci ih oblace nakon tekme u kojoj i matematički postaju prvaci drzavefakin

1280w-ademi-arijan-20240511201020.webp

Nađi mi na ovoj slici pobjedničke majice nakon utakmice s Osijekom u kojoj smo osigurali naslov.
  • fakin
    3.7k
    Jedino finale kupa moze biti razlog zasto se nece slaviti naslov u nedjelju. Drugi razlog ne postoji
  • crophantom
    3.7k
    Majko mila oko cega sve ljudi nece naci probleme...
    Imamo jos kup, imamo derbi koji doma nismo dobili neznam kolko dugo, kakva proslava.
    Zadnje kolko nek se slavi i bok.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Jedino finale kupa moze biti razlog zasto se nece slaviti naslov u nedjelju. Drugi razlog ne postojifakin

Jebiga, zločesti Boba nam ukrao slavlje.

Nije istina. Majice se uvijek tiskaju u tjednu u kojem mozemo postati prvaci i igraci ih oblace nakon tekme u kojoj i matematički postaju prvaci drzavefakin

Nisam siguran da je ovo istina.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Ne kužim općenito koja je poanta pisanja gore navedenog članka Sportskih. Čuj to, Boban lupio šakom o stol i rekao "nema proslave". :rofl:Sibirski plavac

Svrha je kao i uvijek da se zamuti voda, izmisli drama.
  • emilperska
    15.5k
    Tak je nebitno kad ce bit proslava.
    Ovo nije show business ekipa da se navijace i nositelje TV prava pita kad ce bit proslava i koje i kad ce se majice nosit. Ovo je prije svega sportska organizacija koja ima svoje SPORTSKE obveze do kraja sezone
    Prva ekipa ima nezavršenog posla, ekipa mora ostat našpanana jos 4 tjedna iz više razloga i ima logike da nema proslave.

Dodatno, nijedna pozicija osim 1. i 2. nije matematički osigurana, a osim novca igra se za Europu i ostanak, tako da ima dosta logike da se to ne radi sad protiv VŽa. Nebitno jel to odlučio Boban samostalno, Kova kao trener ili netko iz prodaje, finaln klupska odluka je sportski ispravna i to jedino ima smisla.

Eventualno s tovarima jer ni oni ni mi ne možemo dolje i gore, ali to onda nema smisla jer je kup 4 dana poslije.
  • The Undertaker
    9.8k
    Dobro, sa Dinamom je prvi ali nije ukupno prvi, nešto je i vani osvojio. Ali mi se sviđa mindset i poruka koja se šalje.
    Evo kolega @emilperska gore sve objasnio.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Ovo je vjerojatno jako nepopularno ali meni se čak i finalna proslava na ili kod stadiona sviđa kao ideja. Kao oproštaj od Maksa.mlinchica

Što to točno znači, još se ne zna, jer će se u pripremu krenuti tek kada Dinamo potvrdi naslov, ali unutar kluba egzistira ideja da bi u tom slučaju slavlje moglo/trebalo biti organizirano u Maksimiru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet