• Chempers
    1.3k
    Volio bih da tovari dobiju Rijeku pa da pobjedom osiguramo naslov, malo antiklimakticno će bit ako sve bude rijeseno 45 min prije utakmice.
  • ElDorado
    10.7k
    pa mi pobjedom svakako i matematicki osiguravamo naslov, ali ok jasno mi je kaj hoces reci. Ali bilo bi glupo da na proslavi ne pobijedimo
  • Paggini
    80.6k
    pa mi pobjedom svakako osiguravamo naslovElDorado

Covjek misli na to da moramo pobijedit jer je je Rijeka izgubila, pa da sami ga osvojimo, a ne da tovari po običaju nam ga poklone svojom demotivacijom
  • emilperska
    15.5k
    Ja zelim gledat jugotovarske face dok gledaju finale Kupa..
  • Sibirski plavac
    8.6k
    Sportske

"U prijevodu, zadnje kolo, 23. svibnja, datum je označen debelim flomasterom: slavlje nakon zadnjeg kola i željene dvostruke krune, velika fešta na stadionu uz vatromet, uz specijalnu koreografiju navijača, a onda, za pretpostaviti je, i zajednički karusel prema Trgu bana Jelačića, uz prigodni program, kakav je bio prije dvije godine. “Zagreb gori”, slovio je znameniti rock-program na Šalati prije dvadesetak godina, koji je, nažalost, zamro. Neko novo vrijeme ima intenciju zagrebačko ljeto nazvati: “Dinamo gori”. Plan je tu, ideja se prima, klub je kreativan, bendovi spremni... Ostaje samo “sitnica”: Josip Mišić i prijatelji za potvrdu velikog, plavog tuluma..."
  • Droljo
    27k
    Dinamo gori :roll:
  • Dinamo-SB
    1.3k
    Jedva čekam tekmu s Varazdinom i potvrdu naslova. To ostavlja prostor zadnja 4 kola i mlađim snagama da pokažu što znaju što uopce nije zanemariv broj utakmica,a nama također da ostanemo spremni u full sastavu za finale kupa. Proslava naslova,pun stadion u nedjelju, 4 tekme za mlađe snage, osvajanje kupa i onda sluzbena proslava s vatrometom i dočekom na trgu. Perfektno ako tako bude, treba jos malo stisnuti i ne izgubiti fokus da se to sve ostvari.
  • NVKOD
    11.7k
    Don-Carlo.jpg

Jedva čekam rekreaciju fotke s Ancelottijem, ali Boban style:

Don-Boban.png
  • fakin
    3.7k
    Boban nam je ukrao proslavu kako se moze procitati iz medija
  • don
    19.4k
    • U hrvatskim medijima pojavila se informacija da će nogometaši i stručni stožer Dinama, u slučaju osiguravanja titule, nakon utakmice nositi posebne majice kakve se tiskaju za prvake. Uz to se, navodno, trebao piti šampanjac. Međutim, doznajemo da takve organizirane proslave neće biti.

Bila je to ideja kluba koju je predsjednik Zvonimir Boban odbio. Šef Dinama ne želi slaviti titulu iz poštovanja prema Varaždinu, trećeplasiranom klubu SuperSport HNL-a, protiv kojeg tek treba pobijediti. Zabava bi, prema tome, trebala uslijediti nakon zadnjeg kola, u kojem će Dinamo 23. svibnja na Maksimiru igrati protiv Lokomotive.

ne razumin logiku ovoga i kakve veze ima poštovanje i Varaždin sa tim šta ćeš proslavit svoje 32 utakmice kao najbolji u ligi.

ali ajde, bitno je zadnje kolo i Trg.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Meni to baca kao da je to izmišljeno (kao pojavila se u medijima info) pa sad to Boban odbija kao... I eto drame.
    Uostalom majice se uvijek tiskaju za zadnje kolo, u ned ćemo samo matematički osigurati naslov, prava proslava i treba biti poslije zadnje tekme protiv Lokomotive.
  • The Undertaker
    9.8k
    Bravo Boban. Kakvo slavlje a još nismo matematički osigurali titulu? Da bi event manageri opravdali svoju plaću? Titula je još jedan dan u uredu i tako se treba ponašati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet