• Denle
    216
    To je samo render, nista vise. Hoce li se prodavati ime stadiona moze biti odluceno naknadno.

Eto pitanje za novinare iduci put kad bude tema
  • Thor
    2.5k
    Gledam Villa Park....ima isto otvorene kuteve stadiona sa tim ogradama, zastitama preko...ne izgleda lose i dobra je akustika :starstruck:
    Dobro bu to i bolje kod nas :love: njihov je jedino veci,nas bu glasniji i bolji :love:
  • Filip B
    294
    Zanimljiv puristicki stav nekih ovdje dok istovremeno imamo kladionicu kao glavnog sponzora.. Mislim, sad u demokraciji mozemo se svi dogovoriti da odbijamo takve novce, ali tesko cemo se onda boriti s drugim momcadima u Europi koji nemaju takve moralne dubioze.

Treba uzet gdje god legalno lovu mozemo za boljitak kluba i bolje uvjete na stadionu. Svakako cu reci “idem na Maksimir” “Idem na kranjcu” “Idem na Dinamo” a ne “ Idem na stadion Croatia Osiguranje”
  • db-izbjeglica
    20.4k
    Meni se više sviđa ideja da se stadion zove po nekom sponzoru, nego da je kladionica "na prsima".
  • din
    1.3k
    s tim da Villa Park sad ide u jednu nadogradnju gdje će zatvoriti rub/ove, da se poveća kapacitet radi eura 2028 koje se igra tamo, tako da će vjerojatno akustika biti još bolja
  • Liks90
    4.9k
    @Big Daddy vidio sam video u grupi tamo ali se ne komentira pa pišem tu. To je video od prije 7 dana, a od tada se puno vise napravilo nego kaje u tome kaj si poslao, hvala u svakom slučaju…
  • Mali Zeus
    20.5k
    AP1GczOr5bDcsB6738g9Jv2rndyl8GOgo1OgeP-uVqmHWj-wkKhnNAJLb7acBvby4P3uiHPsn6OxL7jFbkAG3ENJXoIZBUJ4WQVJr3v8Rv66coBBKwlzmGuRPTeIi8uMSaq16tYXlE7K_zSbmYKrZvGtnN3XSg=w538-h956-s-no?authuser=0

AP1GczPDMB7kJJmyaqYmfyJJqkG-vuCRTZ9VwsCb_RkEWk0fKWZhoF9xdJHdHyCfJr_oVZXbQu0KT95bkOB0azvbmfSsyHkffQUrc0lPWeJcx6Fvv6K8Y3r-biZ0ciWyaxELQ8D0oVAbXLHYJq-XmyMJNR9Blw=w1698-h956-s-no?authuser=0

AP1GczMsoDMhGlnvL17g6BKonsMjvzyLtsnZXNLFxSY4xnojTQ2E96K5SEHxK3vNMXOuARTJomDPzLd9P70nlNkeVmpIXNsMLvaeSpRldYGDeVvZSghU8LIDh-ZY72iAMY1IssQqlYSY3jYlfcTkM_16EESflw=w1698-h956-s-no?authuser=0

AP1GczPfbiiemHlfpZwwZP4VkmrpHl1sZ0_aMLiryJPQE3q5-Qi37lvYkg8I5eDQoqtqG8RJRzr0_AlaCs12ffmdcjMS8WP_SwWDU92GlFd0Ls2Dero5y1FSD0uaUkk0e__xvHLr6xh2yWO4WxfnYdGbqbLr5w=w538-h956-s-no?authuser=0

Plus ne znam kakav je plan, ali ovaj ulaz def treba ostaviti kao uspomenu na staru Kranjču:

AP1GczNZJz04zZf3oGAbppqIuIBw0SX9qGgIO6_OSDW3jO_R_OwRyjnVOnFngm-RlDPIbIoQ3PvkshKmbK18gAx93kala6sFGBQYA3pXK-FTQ9MertBcwQ7loVWdTk8KXIZcEf2o3scMGK9CplRZjr7GukA7Vw=w538-h956-s-no?authuser=0
  • criticus
    7.4k
    Split radi a Zagreb se gradi...
  • Twisted1
    1.1k
    Plus ne znam kakav je plan, ali ovaj ulaz def treba ostaviti kao uspomenu na staru Kranjču:Mali Zeus

To se sve ruši jer tu ide trg, također parkirna mjesta uz ulicu se miču i trg će biti skroz do ulice.
  • Mali Zeus
    20.5k
    ma onda natpis bar.
  • Denle
    216
    Ma kakva uspomena na staru Kranjcu. Vec sam sit ovih sentimentalnih gluposti.

Nit su ta zapadna vrata lijepa, niti su predstavljala ikakvu simboliku. Zelis neki spomen na staru Kranjcu? Nek naprave umjetnicki zid s muralima Mace Maradone i ZNG
  • mali M
    9.8k
    To se sve ruši jer tu ide trg, također parkirna mjesta uz ulicu se miču i trg će biti skroz do ulice.Twisted1

slažem se, ali dobro veli Zeus, ja bi to ostavio i nasred trga ako treba... to je baš jedan neplanirani "spomenik" koji baš ima veliko značenje. dođe mi ko ona vrata nakon Hirošime... maknut ova plava metalna vrata i ostaviti samo ovaj oluk sa natpisom...
    ako ga zmandrljaju i zbetoniraju točno se vidi kako nemaju osjećaja za iskoristiti povijesni potencijal.. tu bi se slikala ekipa kad bi dolazila na stadion i za vrijeme tekmi i kad tekmi neće biti...
    Kroz taj oluk/ulaz su prolazili Branko Strupar, Goran Jurić, Mario Mandžukić, Ivica Olić, Robert Prosinečki, Davor Vugrinec, Bernard Vukas, Branko Zebec, Miroslav Blažević, Dražan Jerković, Zlatko Kranjčar, Josip Kuže, Ivo Šušak...
    Ta imena treba na pločicama zašerafiti na taj oluk i neka bude spomenik jednom prošlom vremenu...
  • Mali Zeus
    20.5k
    Ma kakva uspomena na staru Kranjcu. Vec sam sit ovih sentimentalnih gluposti.Denle

Ok, hvala ti na ovom upisu.
  • Denle
    216
    Drugi dio komentara selektivno ignorira, jer ne pase tvojem odgovoru hah. Klasika.

Da se pita tebe i tebi slicnima, ne bi se ni zapad dolje na Maksimiru smio rusiti, jer, eto, povijest i sentimentalnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet