• Hnlovac
    4.9k
    zapad gore je već sad na 50%

Za 10 000 gledatelja računam da bi nam trebalo 13 000 prodanih s paketima i godisnjacima
  • Liks90
    4.8k
    Oko 10 239 ukupno otišlo do sada ulaznica
  • Papastrumf
    22.4k
    Kažeš, oko 10.239
  • Liks90
    4.8k
    hahahaha da, nemoj mi kvarit veselje, misliš da je bolje da sam napisao bez “oko” :grin: ja računam samo dostupne sektore koje imam u vidu :grin:
  • Mihael2305
    1.9k
    47 karata ostalo za SD

danas sve odlazi
  • Liks90
    4.8k
    509 dns, dostpuno još 3984 ulaznica
    Sjever 40
  • NerminB
    1.2k

Nikad ne znas sta se nekome u medjuvremenu moze desiti. Malo je neumjesno nazivati kolege s tribine pogrdnim imenom. :grin:
  • javolimtebejako
    4.7k
    brate kolko si ti puta trazio ulaznicu na istoj temi, onda je valjalo kad neko ne moze ic na tekmu
  • Klenx
    10.9k
    Fino idu karte danas, klub bi trebao sad na tom valu udarit marketing za ulaznice samo sa jednom rečenicom.
    "Dođite s nama osvojiti naslov prvaka".

I iskakat iz paštete s tim ovih dana, siguran sam da bi dogurali blizu 13-14 000 ljudi na utakmici.
  • Keyser Soze
    18.9k
    Također bi pojačao marketing i pozive za ovu tekmu, možemo sigurno rasprodat cijeli zapad i sjever dolje, bit će sunčano.
  • mlinchica
    5.7k
    Kažu oni stručni da se to zove reaktivni marketing.
    Nazire se dosta poboljšanja u zadnje vrijeme, a uz klub ga treba prakticirati jako često, kad je gotovo sve vezano uz rezultat.
    I dalje mislim da to treba biti još češće i još jače prije svake tekme. Grad treba biti plav svaki vikend.
    Idealno je vrijeme (vremenska prognoza), vikendi, fan zona je prebačena bliže stadionu s puno više sjedećih mjesta, dtruck, … sve to mami ljude da participiraju.
    Ne znam jel postoji mogućnost tiskanja imena na dresove prije tekme? To bi bilo isto jako bitno omogućiti prije tekme, posebno za ekipu izvan HR i turiste.
    Ali sad sam zabrazdila u ot..

Liks, daj novu procjenu. :smile:
  • Liks90
    4.8k
    SD rasprodan, danas otišlo do sad 633 komada, ukupno prek 10 500 otišlo do sad
  • Keyser Soze
    18.9k

Lijepa najava sa slikom.
  • Liks90
    4.8k
    :grin: Znaci računamo i ZD8 u novim procjenama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.