• shameless86
    1.7k
    mozda ce zetovac biti obučen ko kralj Tomislav :chin:
  • NKDZ86
    8k
    aha. Onda oke ak si ti stavio tu na forum frende, onda klub ne treba. Sorry.

Edit : mojne se pravit blesav. Lijepo sam napisao da se nigdje ne vidi program, rođendan je u nedjelju, danas je srijeda.
    Gledao sam : aplikaciju, web i fb.
    Treba bit vidljivo, sta ce ti program ak ga ne mozes nac?
  • KtcGoat
    4.1k
    mozda ce zetovac biti obučen ko kralj Tomislavshameless86
    Zetovac koji ce bit obucen kao kralj Tomislav:
    FB-IMG-1776860994861.jpg
  • Crusades
    23.4k
    Kopirano s klupske stranice. Nisam sigurno ja napravio program.
  • Keyser Soze
    18.9k
    Sjećam se da je grupa prošle godine najavila kako će ovo biti posebno navijačko slavlje kakvo još nismo vidjeli, baš me zanima što se sprema.
  • pešća
    1.3k
    BBB za 115 godina kluba? Ne sjećam se objave ni spomena toga.
  • Keyser Soze
    18.9k
    Ma sigurno je bilo, kao da će biti proslava kao nikad do sad.
  • KtcGoat
    4.1k
    Sjećam se da je grupa prošle godine najavila kako će ovo biti posebno navijačko slavlje kakvo još nismo vidjeli, baš me zanima što se sprema.Keyser Soze

26.4.2025:
    Na današnji dan prije 114 godina osnovan je 1. Hrvatski Gradjanski Športski Klub. Klub je osnovan kao reakcija na najave o osnivanju mađarskog nogometnog kluba u Zagrebu, a svojim buntovničkim duhom i idejom Gradjanski je ubrzo stekao golemu popularnost među zagrebačkim i hrvatskim građanstvom. Grupa je iz raznih razloga tek u posljednjih nekoliko godina počela obilježavati ovaj datum, ali već sada možemo najaviti da će 115. godišnjica biti proslavljena kao niti jedna prije.
  • NKDZ86
    8k
    Bilo bi prekrasno kad bi bio korteo od Koturaške do Maksimira u nedjelju
  • Fantom
    1.1k
    Što ovo točno znači?
    Klub na čijim temeljima i povijesti se slavi godišnjica je "dobio svoj prostor"?
    superhik

To znaci da nije na tramvaju, ali ce biti negdje drugdje.
  • NitkoBitan
    36.2k
    Korteo do Maksimira vec dosta dugo nije bio, ocito se sprema za neku posebnu priliku :smile:

A da ga jebes bit ce ove godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.