• shameless86
    1.7k
    mozda ce zetovac biti obučen ko kralj Tomislav :chin:
  • NKDZ86
    8k
    aha. Onda oke ak si ti stavio tu na forum frende, onda klub ne treba. Sorry.

Edit : mojne se pravit blesav. Lijepo sam napisao da se nigdje ne vidi program, rođendan je u nedjelju, danas je srijeda.
    Gledao sam : aplikaciju, web i fb.
    Treba bit vidljivo, sta ce ti program ak ga ne mozes nac?
  • KtcGoat
    4.1k
    mozda ce zetovac biti obučen ko kralj Tomislavshameless86
    Zetovac koji ce bit obucen kao kralj Tomislav:
    FB-IMG-1776860994861.jpg
  • Crusades
    23.4k
    Kopirano s klupske stranice. Nisam sigurno ja napravio program.
  • Keyser Soze
    18.9k
    Sjećam se da je grupa prošle godine najavila kako će ovo biti posebno navijačko slavlje kakvo još nismo vidjeli, baš me zanima što se sprema.
  • pešća
    1.3k
    BBB za 115 godina kluba? Ne sjećam se objave ni spomena toga.
  • Keyser Soze
    18.9k
    Ma sigurno je bilo, kao da će biti proslava kao nikad do sad.
  • KtcGoat
    4.1k
    Sjećam se da je grupa prošle godine najavila kako će ovo biti posebno navijačko slavlje kakvo još nismo vidjeli, baš me zanima što se sprema.Keyser Soze

26.4.2025:
    Na današnji dan prije 114 godina osnovan je 1. Hrvatski Gradjanski Športski Klub. Klub je osnovan kao reakcija na najave o osnivanju mađarskog nogometnog kluba u Zagrebu, a svojim buntovničkim duhom i idejom Gradjanski je ubrzo stekao golemu popularnost među zagrebačkim i hrvatskim građanstvom. Grupa je iz raznih razloga tek u posljednjih nekoliko godina počela obilježavati ovaj datum, ali već sada možemo najaviti da će 115. godišnjica biti proslavljena kao niti jedna prije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.