• DiddyGuela
    5.9k

Da. Zapravo tocno i govori ono sto sam napisao u prvom postu - netipican HNL veznjak. Dinamican je, okomit, voli igrat 1na1... ali ocito fali zavrsnica, pas, sut, gol, asist, stagod... dakle ima potencijal ali i dosta prostora za napredak. Tako on meni djeluje i dok ga gledam bez grafa.
  • Paggini
    80.4k
    MažaraDiddyGuela

Meni je isto zapeo malo za oko, iako mi zasad ne djeluje ni blizu razine za Dinamo, a ima 21 godinu (već, nadodao bih s obzirom da su Stojke i Vidović njegovih godina). Ostavio bih da se razvija iduću sezonu, pa vidjeti kako to ide. U Dinamu na klupi će se teško razvijati, jel. Eventualno uzeti za neku bagatelicu, ostaviti u Belupu ili negdje drugdje.
  • DiddyGuela
    5.9k

Slazem se ali opet sa druge strane ne moramo gledati na svakog igraca kao da je potencijal za 20+M € pa ako je ispod toga nije dovoljno dobar za DInamo.

On nama moze biti dobar i sa 24-25 godina pa taman i da jednog dana ode za 7M€ a kod nas odigra dobro, to je na kraju dobar transfer kako god okrenes.

Uglavnom da ne serem puno, sviđa mi se kako igra, mislim da ima neke kvalitete koje se traze od danasnjih dinamicnih osmica i treba ga drzati na oku. Zapravo, drago mi je da nam je zapeo za oko.
  • Mr Anderson
    18.8k
    Prvi put kad sam ga gledao, Mažar mi je imao ono nešto. Ovo mu je prva polusezona u najvišem rangu i ne bi nam sad bio pojačanje. Ja bi ga kapario i ostavio u Slavenu još barem polusezonu, da nam se ne dogodi novi Jagušić. Ako treba i platiti neke bonuse Slavenu da mali igra stalno u prvih 11.
  • Zagi
    17.3k
    Iskreno nikada nisam obračao pozornost na Mazara.
    Izgleda da ima vrlo dobre atletske sposobnosti? Više neka radilica?

Zudimo za takvim profilom, imamo previše svilenih pimplera u vezi.
  • DiddyGuela
    5.9k

Pa nije radilica, vise je onako spaner. Voli loptu, puno igra 1na1, dinamican je... uvijek se nesto događa kada je on u posjedu. Nije nekakav alibi igrac, prvom do sebe, bla bla... ali fali konkretnosti, famozni "end product" mu je slabasan.
  • rioda
    15.4k

U onih par minuta što sam se fokusirao na njega, podsjetio me na Villara po stilu igre
  • Zagi
    17.3k
    Pa nije radilicaDiddyGuela

Uzmi u obzir da je meni naš Sučić radilica. Puno pretrči, svugdje ga je , povezuje linije itd.
    Jedino kaj je Sučić bio svilen u duelu.

sucic.png
  • Zagi
    17.3k
    U onih par minuta što sam se fokusirao na njega, podsjetio me na Villara po stilu igrerioda
    Heh, ovo moze biti pohvala ili direkt suprotnost.

Villar kada uzme loptu i pređe par igrača u slalomu ili VIllar koji nemre dobit obrambeni duel?
  • rioda
    15.4k

Mislim na onaj segment da voli loptu u nogama, dribling u mjestu, prolaz igrača u prvom koraku...
  • Zagi
    17.3k
    Da, kuzim. To i sugerira ovaj dio u grafu gdje je jako dobar u progressive carries i acceleration with the ball.

Volim vidjeti kada je netko u HNLu dobar u ovom gornjem dijelu , obrambenom. A tek mu je prva sezona.
    Gle kak je to Sučiću slabo uspoređujići sa ostalim dijelovima grafa .
  • Droljo
    27k
    Ak tak puno beži z loptom na roga mi izgleda onda.
  • Dzoni
    5.1k

S obzirom da je prije 4 mjeseca igrao u Bijelom Brdu sa dvojnom registracijom u Radnčiki Dalju (4.liga), a već sad je među 3 najbolja igrača u Slavenu po tome što je pokazao ove polusezone, igrač vrijedan praćenja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.