• Robi T
    372
    Politika na Zoni... što može krenuti po krivu?NVKOD

Imaš praf! Ne bum više!
  • NKDZ86
    8k
    trnjanski kresovi gdje se slave isključivo partizani i komunizam, zastave juge na gay paradi u kojoj sudjeluje gradonačelnik i još puno toga, ne pravi nas blesave!
  • Hnlovac
    4.8k
    Politika na Zoni ...

što može krenuti po krivu?

Mora li se doslovno u sve i svašta ubaciti politika?

Imaš praf! Ne bum više!

ne pravi nas blesave !

Koliko emocije i dijakritičkih znakova, kao da čitam roman a ne zonu
  • superhik
    12.2k
    Briga me za Tomaševića. Ja govorim o klubu. I nije samo hoće biti grb na tramvaju ili ne. U programu, materijalima koje smo vidjeli do sada, osim kviza koji se oslanja na 115 godina nema apsolutno ništa što govori o Gradjanskom.
    Možda se i varam pa vidimo kad se sve otkrije javnosti.
  • Paggini
    80.3k
    U programu, osim kviza koji se oslanja na 115 godina nema apsolutno ništa što govori o Gradjanskom.superhik

Iako se slažem s tobom, treba reći da je prije dvije godine dr. Šute na Cvjetnom predstavljao knjigu, imali smo tada i retro dres Gradjanskog koji je izdan, kao i fantastičnu polo majicu koja je izašla taj dan neočekivano, Kibice se ubacilo i u službeni shop itd i samim time mi je ovo sve skupa malo brljavo odrađeno. Recimo, kad bi se izbacila neka mini kolekcija na Gradjanski, to bi bilo fino.
  • Paggini
    80.3k
    Dobro ajde ispucali smo svi svoju kvotu smaranja s Tomaševićem za ovaj kvartal! Nastavimo dalje
  • NORTE
    23.8k
    Evo da svi vide sudačku lakrdiju.
    Pa koga vi jebete pored zdravih očiju.
    Nemoguće nešto.

Layec:
    "VAR je ispravno pregledavao cijelu akciju i utvrdio dostupnim alatima da napadač nad kojim je počinjen kazneni udarac nije bio u poziciji zaleđa (zbog glave obrambenog igrača koja je u ovom slučaju referentna točka pretposljednjeg igrača obrane - Pravila 11) prije incidenta u kaznenom prostoru."
    BrvaJN1.jpg
  • Thor
    2.4k
    a kaj je s glavom??? :brow:
    :lol: debili
  • Thor
    2.4k
    mozda za tjedan ili dva...za kvartal tesko :lol:
  • veselko tenžera
    7.7k
    odavno su Layecova objašnjenja zastranila u tešku dekadenciju tako da ovo ne može šokirati. Ipak uspije svaki put otići korak dalje. Nevjerojatno je koliko ekipu iz HNSa ni najmanje ne zanima što gledateljima baš vrijeđa inteligenciju iz kola u kolo. Očito je i HNS na tragu skijaškog, šahovskog i inih saveza. Ne nužno kriminalom koliko uhljebništvom gdje ih boli briga za sve osim sebe samih.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Ova crta ne dira glavu. Prema svim matematicnim zakonima crta bi trebala ici okomito na zadnju tocku glave , i onda se nalazit negdje ispod glave na podu a ne pokraj.

Koji debil, da je jednostavno reka ova nasa tehnologija ne moze popratit to, 90% nogometne javnosti bi reklo jebiga nema veze. Ovako samo ispada glup.
  • Jos-Optimus
    10.2k
    Super je kako u analizi ne spominju saplitanje Hoxhe. Kad je Dinamo u pitanju - uvijek se izuzme barem 1 situacija u kojoj smo oštećeni
  • criticus
    7.3k
    Kako nazvat ovo dokud smo mi došli sa suđenjem?

Tovari su toliko zatrovali sve da više niko ništa nezna. Ni navijači ni igrači ni komentatori a ponajmanje suci. Šta je faul nije faul, ruka, ofsajd, crtanje linija, kad je VAR kad nije VAR. Možda je nepopularno mišljenje, ali ja mislim da mi igramo u normalnoj ligi ovaj intenzitet nebi bio dovoljan za penal. Da mi igramo u normalnoj ligi i da je penal sviran, kakve crne linije 6 minuta, liku je 1cm vrha kopačke u ofsajdu i to se sad gleda jel ofsajd 6 minuta, pa kakvu to je on prednost steka tim realno? Ako nemos za minutu skuzit da je u ocitom zaleđu nema zaleđa i igraj dalje. Al ne igramo u normalnoj ligi, dopustili su da nedorasli klubić kroji sve i doveli se u poziciju da moraju ljudima u oči lagat radi jebenog zaleđa od 1cm. Eto di smo mi sad.
  • Crusades
    23.3k
    Ako magarad ostane ovako, mi sutra dobijemo, u ned osiguravamo naslov pobjedom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet