• Crni86
    21.1k
    cini mi se da je prepisan clanak s tportala. Da je tamo prvo objavljen, a tamo je doticni A.H. pisao.
  • mlinchica
    5.6k
    "Novi Dzeko stiže u Lille"Omake

Tko je novi Džeko?
    Ili Diona predstavljaju kao novog Džeku?
  • Zagi
    17.3k
    https://www.foot01.com/marseille/lom-vise-un-attaquant-croate-a-32-buts-cette-saison

Ovo je izgleda OG članak , tportal je samo preveo.
    Uglavno ništa pametno, niti tu ne shvaćaju da je TM neazuriran.
  • Paggini
    80.2k
    Mogli bi i ovog Domingueza prodati za 2.5 milijuna koliko piše na Transfermarktu, dajte novinari i ovo napišite, kako nitko nije skužio u Europi da može dobiti takvog obrambenog za samo 2.5 milijuna
  • Goncalo Santos
    3.7k
    Jasno da ozbiljni klubovi prilikom skautiranja igraca ne prate transfermarkt i sigurno im to nije baza na temelju koje ce dati ponudu klubu, ali cisto radi edukacije nogometne javnosti, evo sada pozivam novinare i dajem im besplatnu ideju za clanak da ne moraju reciklirati i izmisljati price.

Istrazite sto je transfermarkt i kako on odreduje cijene za igrace, odnosno tko to radi. Ja prvi sam mislio da je tm neka strucna stranica koja ima slozene mehanizme kojima prati sve igrace te na temelju jakosti lige, nastupa za reprezentaciju, minutaze, golova.... daje neku vrijednost.

Bio sam sokiran kad sam na zoni procitao da to neki lik sa sportneta odreduje kako mu se sprdne.

Eto dragi novinari, educirajte javnost, da se rasprave o kvaliteti i pozivima u reprezentaciju ne svode na to koliko vrijedi neko po tm jer to nije relevantno.
  • Dzoni
    5.1k
    Jel zna netko upućeniji kada je iduće ažuriranje TM za HNL?
  • scooniepenn
    6.7k
    Kad se Stodra vrati sa starog godisnjeg. Treba covjeku odmor od tolikih brojki pa otisao malo dusom dahnuti u Karin.
  • Kia pride
    138
    je li Radeljić definitivno dogovoren?
    Ne bi ja nejga dovodio, njemu alternativa Matej Maglica mi se puno više sviđa,
    Jako su slični, oba oko 2m, lijeva noga.
  • emilperska
    15.5k
    Beljo ce u sezoni dati 40 golova. Normalno da ima upita, šuškanja i ponuda. Ovakvih članaka će biti milijun do kraja ljeta.
    Ako se dokopamo LP, siguran sam da nitko ne ide. Ako se ne dokopamo LP, 2 igrača iz prvih 11 će svakako morati otići da se pokrpamo. Ali to nema veze s ovim, to je druga tema.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Nadam se nekom Bobanovom intervju na kraju sezone ili pocetkom priprema, da nam bar malo jasnije bude sta nas ceka na ljeto i jesen
  • Omake
    16.9k
    Diona tako prestavili
  • javolimtebejako
    4.7k
    Treba covjeku odmor od tolikih brojki pa otisao malo dusom dahnuti u Karin.scooniepenn

sto tamo?
  • Krizy
    71k
    Jel zna netko upućeniji kada je iduće ažuriranje TM za HNL?Dzoni

29.05.
  • Crni86
    21.1k
    Receno je da Beljo ostaje i nema prodaje jos prije. Occito je procijena da je ovo tek pocetak, zamislite ovakvu sezonu i nas bolji nastup u LP kojem ce Beljo pridonijet golovima, cijena bu eksplodirala.

Vjerujem da se na to cilja i u klubu.

Zabavno je samo kako nemaju sta pisat pa onda izvlaci sve i svasta pa prodamo svaki dan drugog igraca.
  • Thor
    2.4k
    [img]http://images-36.jpg

To bi oni da tak zgleda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.