• NerminB
    1.2k
    kak nakon 4 komada možeš ležati u grabi pored bircaHnlovac

:rofl:
  • puxigadjurdja
    2.8k

Honorable mention za kuma Šapinu
  • Dr Hofmann
    5.5k
    Nekad je bio dućan Svijet piva (ili tako nešto) kod Kvatrića i prije izlaska frend koji je ,,drkao" na craft pive veli da stanemo tamo popit koju pivu. Nosi majstor neku bocu koja izgleda ko tekući heroin od Bayera iz 19. stoljeća. Već sam bio pod gasom i krenem to pit i ajde malo je bila žešća. Nosi majstor drugu, krenem pit i opet mi je malo čudan okus, okrenem debil bocu, kad ono 12,5% posto alkohola...O majku ti jebem, dušu sam ostavio poslije. Skoro litru te magične tekućine sam popio u par minuta. A već sam bio itekako vesel. Od tada uvijek pročitam koliko postotka ima pivo, zajebane su craft pive. Eventualno neki lager u što jednostavnijoj ambalaži, zajebe se čovjek s tim
  • Droljo
    26.9k
    Ipak uzeo HeinekenMarktwain

I ja :starstruck:
    BUsTLMu.md.jpg
  • Marktwain
    1.4k
    Pij odgovorno. :grin:
  • Ludovic IX
    11.1k
    pa to je Droljo. Priča ide ovako - vraćamo se za Beveren poslije Genka i na autoputu stanemo na bengi i tamo valjda zakon da nema prodaje cuge poslije ponoći na bengi ali ovaj uporan i uporan. Mito nudi prodavaču ali ovaj ga ne jebe 5 posto. Ja trebao vozit pa nisam cugo, i dopizdilo mi slusat ga vise. Red napravio i ne odustaje. I ja mu pocnem srat. I naravno naljutio se.. pamtit ce mi to jedno 50 godina ko sto mi pamti da sam ga jednom prilikom ostavio 50 m od stana a nisam ga ostavio pred stanom. Ali to je droljo. Ne mozes ga ne voljet
  • Marktwain
    1.4k
    Dobar je Droljo, ikona Zone i Šanka.
    Gastro i alkohol guru.
  • Benedikt
    11
    Priča se o pivu a nitko da spomene Velebitsko
  • Dino
    5.3k
    Kad smo kod pive, za ljude koji nisu iz Zagreba, izbjegnite Irish pub na Dolcu. Ekipa svaki mjesec digne cijenu, sad je 0,5L došlo do 8,50€...
  • Droljo
    26.9k

Oprostiti da, zaboraviti nikad!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.