• Time
    1.7k
    Danas je umrla Sarafina Lauš iz Travnika,žena koja je 1993 u jednom danu izgubila 3 sina i supruga.Zarobila ih je i nakon toga ubila Armija BiH.Isti dan je Armija BiH zarobila je i ubila 22 Hrvata.Za ovaj zlocin jos nitko nije odgovarao iako se tocno zna tko,gdje i kad.Sarafina je bila zarobljena 11 mjeseci u logoru gdje je mučena.
    U Sarafinoj boli i tuzi,ali i hrabrosti za nastavkom života u Lašvanskoj dolini pronalaze se svi Hrvati Srednje Bosne.

Sva dolina sad je stala, tebi majko zapjevala.
    Zemljo naših pradjedova, nećemo te nikom dati
    To je zavjet Vitezova, ne damo te mi Hrvati.
  • Marktwain
    1.4k
    Prije narudžbe, moram pitati uzvaženi Sud dinamove časti i ponosa koju pivu uzeti kad su u ponudi samo dvije pive, Heineken ili Karlovačko.
    Crvena zvijezda ili Hajdukov sponzor?
    Koji je manji grijeh?
  • Paggini
    80k
    Heineken
  • Droljo
    26.9k
    Samo uzmi i pelin uz pivo pa si se oprao. Čist ko suza...
    Hint: karlovačko ima 0.5l
  • jedan u nizu
    17.9k
    Karlovacka pivovara je zapravo Heineken Hrvatska, pa i nije neki izbor :grin:
  • Marktwain
    1.4k
    Ima i Heineken pol litre.
    Da, čist ko suza i poravnat s horizontom.
  • Marktwain
    1.4k
    Ipak uzeo Heineken, ima crveno i zeleno, ko lubenica.
    U čast mozemosima u klubu. :grin:
  • Hnlovac
    4.8k
    Heineken je taman za krmelje oprati
  • Marktwain
    1.4k
    Pijem da sperem prašinu iz grla.
    Za gušt se pije Medvedgrad asportiman plus Tomislav.
  • Hnlovac
    4.8k
    Meni je kod Tomeka gušt u tome kak nakon 4 komada možeš ležati u grabi pored birca

Inače zlatni medo ili Vukovar
  • Mihael2305
    1.9k
    Inače zlatni medo ili VukovarHnlovac

Potpisujem.

Sad u Osijeku probo nakon nez kolko Vukovarsku, čist solidna piva, ali ništa bliže Zlatnom medi
  • NKDZ86
    8k
    meni je laško odlično za tu cijenu kad je akcija, laganica, u čast Zajcu
  • Marktwain
    1.4k
    U svojim boljim danima nakon četiri Tomeka bio sam ko avion na stajanci, ali nikad u kanalu ko Mara. :rofl:

Vukovarsko mi nije nešto, prosjek.
  • Dinamosaur
    3.1k
    laškoNKDZ86

katastrofa, okus u stilu onih talijanskih koje su u bočicama za šampanjac.
    Ako se može birati onda bi uvijek uzeo neku češku, tu ne mislim na Staropramen koji se puni kod nas i nije ni slićan originalu
  • Paggini
    80k
    kak nakon 4 komada možeš ležati u grabi pored bircaHnlovac

Rekord mi je 6 u jednoj turi, nisam ni skužio koliko sam popio jer sam sjedio tih par sati ali kad sam se dignuo, nosili su me kumovi kroz Vlašku doma. Zajebana priča jer je toliko fin, jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.