• Droljo
    26.8k
    Meni ne izgleda da je ekipa protiv Matanovića. Jednostavno se ne mogu pomiriti sa činjenicom da beljo ima puno bolje brojke a ne zove ga. Matanović ili Musa moraju otpasti da bi beljo bio pozvan. Bolji je od oba.
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Veća stvar je po meni što je svima forte golgeterstvo. I onda kad to uspoređuješ suludo je da su ova dvojica ispred Belje, pogotovo Musa. Da su oni profilno nešto kao Petko (zagradit se, podvalit loptu itd) onda bi to bilo argumenti zašto su ispred, ali nisu
  • ZG plavi 01
    117
    ali ni Budimir nema nista bolje brojke od od njih 2. Kazem ti, makni mu penale i ima jednako golova kao i Matanovic. A mislim da su Freiburg i Osasuna tu negdje slicna razina klubova po kvaliteti. Kaj se tice Muse, on igra van Europe puno mi je logicnije da on bude taj koji ne ide nego Matanovic.
  • Zagi
    17.2k
    Lik ide prek 40 u sezoni. Ne da treba ići na SP nego ravno u prvih jedanaest.
    Nemamo mi Ronalda, Rivalda i Ronaldhina (ili koja su već trojica točno bila ) da ne ide Jardel.
    Bubi , Mata i Musavi su svi europski prosjek.

Beljo gori, iskoristi to preljubniče.
  • Dinamosaur
    3.1k
    jeste to vi gospon Krušelj. Isto ovo objavio za Jardela i 3R
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/beljo-rekordi-dalic-obrambena-filozofija-rasprava-poziv-hrvatska-15699352

"Beljo je podesio cijev na rafalnu pucnjavu" - da bi reč rekel :clap:
  • fakin
    3.6k
    "Moj odnos s izbornikom Zlatkom Dalićem? Iskreno, još nisam niti jednom razgovarao s njim. Nisam razgovarao niti s njegovim pomoćnicima. Puno sam pričao sa slovenskim ili poljskim, ali još nikada s hrvatskim izbornikom. Žao mi je zbog toga, jer izuzetno ga poštujem kao i sve njegove dosadašnje rezultate. Ipak, iz nekog mog kuta, izostanak komunikacije s hrvatskim trenerima je nedostatak respekta prema svima nama", otkrio je Bjelica u lipnju 2019.

Sve jasno
  • Zagi
    17.2k
    Trebao je prepisati i zadnju rečenicu.
  • mlinchica
    5.6k
    “Dražene, tko je to napisao?”
  • Niko1986
    6.2k
    Gledam sad Freiburg Celta i istina da je tek 15. minuta, ali Matanović baš dobro igra, razigrava suigrače, čak je imao jedno dodavanje petom slično kao Beljo za Zajca, samo je suigrač pucao 150 metara od gola. Ne kažem da Beljo ne treba ići na SP, ali ne treba previše omalovažavati Matanovića.
  • Droljo
    26.8k
    Nek si ga pljuga matanović :snicker:
  • Sajla
    19.6k
    Matanović baš dobro igra, razigrava suigrače, čak je imao jedno dodavanje petom slično kao Beljo za ZajcaNiko1986

sad je jasnije... Dalić u njemu vidi novog Petkovića, onog kojem je poručivao preko medija da dođe k sebi i počne se ponašati kao prava "devetka". sad mu ne treba pravi killer nego netko tko puno više sudjeluje u igri i razigrava druge. onda OK.
  • deda
    44.9k
    Evo upravo Matanović zabio eurogolčinu.
  • KtcGoat
    4k
    Mogao bi Freiburg svasta napraviti do kraja u EL
  • Facke
    8.1k

Mene bi bile drage da osvojiju. Jake dober i sreden klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.