• Jurki
    24.4k
    Ja sam izgleda prespaval cijelu sezonu.
    A kaj Kova ne dominira Hnl-om?
  • veselko tenžera
    7.7k
    Jutro Dinamovci, svi koji nemate probavnih smetnji zaobiđite Juranovićev članak na SN.

Nažalost, pročitao sam pa vas mogu upozoriti da ne gubite dragocjenih 5 minuta života. Uglavnom, čuo se s uglednim menadžerom (il je Škegro ili je to izmislio) i zaključio da Dinamom može zaraditi 30 milijuna eura od transfera ako proda Belju, Stojkovića, Sergija, McKennu, Hoxhu, Bakrara, Stojkovića, Valinčića i još par igrača.

Lijepo je vidjeti ovako dobronamjerne novinare.
  • ElDorado
    10.6k
    Koja hrpetina floskula, laži i izmisljotina. Najjace mi je da su se Boban i Šikić našli oko Stojka u repki. WTF?!
  • austrijanac
    10.8k
    Lik je debil vec duze vrijeme, ne znam tko mu trese kavez, ali prema Dinamu se smecarski odnosi vec 18ak mjeseci.
  • Peškaman
    9k
    "Dok Modri trenutačno plutaju u miru, uz navođeni kurs prema naslovu prvaka i lovu na duplu krunu, slažu ekipu za B-momčad sljedeće sezone, a, kako čujemo, u kontekstu onih najnadarenijih, skiciranja "napada" na ZNS, pregovaraju i s Božidarom Šikićem (navodno oko Stojkovića u kontekstu reprezentacije), ali i (tihih) sugestija za Dalićev mundijalski popis (Valinčić, Stojković, Beljo), vrhuška kluba priprema ljetni prijelazni rok, skicirajući i napad na Ligu prvaka."

Od običnog sastanka oko održavanja/korištenja zajedničkog stadiona (budućeg) do ponovnog uspostavljanja suradnje,evo sada i dogovaraju da Dalić zove u reprezentaciju nekog.
    Što je sljedeće? Boban preko Šikića želi zaposliti ženu i djecu u ZET?
  • miro
    8.8k
    pazi Šikić će sugerirati Daliću koje DINAMOVE igrače da uzme u obzir, jer je valjda veći autoritet od BOBANA....kakva bljuvotina od konstrukcije
  • Droljo
    26.8k
    jer je valjda veći autoritet od BOBANAmiro

Ne bih se čudio da je u dalićevoj glavi to točno tak
  • Mr Anderson
    18.7k
    Šikić je član IO HNS i sigurno je bliskiji Daliću nego Boban. Ali da, apsolutno idiotska konstrukcija novinara da se Šikić i Boban dogovaraju koje bi se Dinamove igrače uguralo kod Dalića. Stvarno moraš biti idiot da tako nešto napišeš u najčitanijem sportskom dnevniku...koji je btw. odavno spao na jako niske grane.
  • Gemišt86
    335
    Graf: "Volim grad Split. Hajduk je veliki klub.
    Prvi potezi koje bih uveo su definitivno više strukture i procesa kako bi se pogreške svele na najmanju moguću mjeru. Trebat će vremena. Dolazim u okruženje koje je već u osnovi spremno za prijelazni rok. Ljudi iz skautske službe već su odradili popriličan posao u pripremi užih popisa novih igrača. Već sam razgovarao s njima danas. Imamo još jedan sastanak u vezi s tim imenima. Dakle, posao je odrađen. Ali sada moramo provjeriti te igrače i zatim se pripremiti za idućih nekoliko tjedana uz strukturu i procese koje volim implementirati u klubovima."

Posao je odrađen. Ništa, onda može prodavat kuruzu u Supetru ostatak ljeta, a mi dečki, jebiga, izgleda da cemo se morat pomirit sa time da necemo bit prvaci iduce sezone jer cini se da je iduca sezona njihova. Stvarno spremni dočekuju iducu sezonu, nema kaj...
  • ElDorado
    10.6k
    Prije svega naslov "Otkrivamo Dinamov plan" asocira da je netko njemu otkrio stvarni plan kluba. A sve se svodi na proizvoljna lupetanja novinara. I konzultirao je međunarodnog eksperta za transfere, a ne znamo tko je to. Mislim onako bez strasti i teorija zavjere ali to je takav jebeni novinarski diletantizam. Nepoojmljivo.
  • Paggini
    80k
    Jebote al oni ko da se ne sjećaju Vitalya, pa čak i GVizije i njihovim proglasa kad su dolazili :lol: :lol:

I opet pišu "ovaj je ozbiljan, vidi se da je došao spreman svaka čast bit će to dobro"
  • Crni86
    21k
    A tek Kalinicevog imenika….
  • dzgkt
    241
    Prvi potezi koje bih uveo su definitivno više strukture i procesa kako bi se pogreške svele na najmanju moguću mjeru. Trebat će vremena. Dolazim u okruženje koje je već u osnovi spremno za prijelazni rok.Gemišt86

Očito ne zna gdje dolazi.
  • Niko1986
    6.2k
    Kaže Novi list:

"Medijska Zg-klasika

Igraju Rijeka – Dinamo i gle »čuda«, baš se taj tjedan u zagrebačkim (i BiH) medijima »slučajno« opet zakotrlja priča o prelasku Stjepana Radeljića u Maksimir. Valjda tradicije treba poštivati, a to seljenje riječkih igrača u Dinamo baš prije utakmica Rijeke i Dinama je višedesetljetna medijska Zg-klasika.

Boban je Radeljića htio ljetos, Mišković nije pristao na ponuđene uvjete. Radeljić će ovo ljeto biti slobodan igrač, bez odštete. Ali je kombinacija s Dinamom »oživljena« baš dva-tri dana prije nego što će Rijeka u Maksimir".

Opet to rade zločesti Dinamovski mediji!!! Prvo Matković pa Radeljić, iduće kolo ćemo pokazati interes za Kumara da ga zbunimo

https://www.novilist.hr/sport/sanchez-ce-protiv-dinama-mijenjati-pocetni-sastav-prisilno-rijeka-ce-vjerojatno-zaigrati-s-dvojicom-stopera/#goog_rewarded
  • Jurki
    24.4k
    Raquel kmeči i nariče zbog stanja čučavca.

Veli govnarek švicarski, da kakvih 5 godina, da nemaju vremena toliko cekati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.