• Jurki
    24.4k
    Ja sam izgleda prespaval cijelu sezonu.
    A kaj Kova ne dominira Hnl-om?
  • veselko tenžera
    7.7k
    Jutro Dinamovci, svi koji nemate probavnih smetnji zaobiđite Juranovićev članak na SN.

Nažalost, pročitao sam pa vas mogu upozoriti da ne gubite dragocjenih 5 minuta života. Uglavnom, čuo se s uglednim menadžerom (il je Škegro ili je to izmislio) i zaključio da Dinamom može zaraditi 30 milijuna eura od transfera ako proda Belju, Stojkovića, Sergija, McKennu, Hoxhu, Bakrara, Stojkovića, Valinčića i još par igrača.

Lijepo je vidjeti ovako dobronamjerne novinare.
  • ElDorado
    10.6k
    Koja hrpetina floskula, laži i izmisljotina. Najjace mi je da su se Boban i Šikić našli oko Stojka u repki. WTF?!
  • austrijanac
    10.8k
    Lik je debil vec duze vrijeme, ne znam tko mu trese kavez, ali prema Dinamu se smecarski odnosi vec 18ak mjeseci.
  • Peškaman
    9k
    "Dok Modri trenutačno plutaju u miru, uz navođeni kurs prema naslovu prvaka i lovu na duplu krunu, slažu ekipu za B-momčad sljedeće sezone, a, kako čujemo, u kontekstu onih najnadarenijih, skiciranja "napada" na ZNS, pregovaraju i s Božidarom Šikićem (navodno oko Stojkovića u kontekstu reprezentacije), ali i (tihih) sugestija za Dalićev mundijalski popis (Valinčić, Stojković, Beljo), vrhuška kluba priprema ljetni prijelazni rok, skicirajući i napad na Ligu prvaka."

Od običnog sastanka oko održavanja/korištenja zajedničkog stadiona (budućeg) do ponovnog uspostavljanja suradnje,evo sada i dogovaraju da Dalić zove u reprezentaciju nekog.
    Što je sljedeće? Boban preko Šikića želi zaposliti ženu i djecu u ZET?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.