• debeli biciklist
    6
    rajić
    mikić zebić radnić cvetko

radoš

šunta benkotić/bozkhov

varela horvat

kulušić/ćutuk
  • debeli biciklist
    6
    šta vi mislite, koji će biti kostur momčadi?mislim da sa mladima ne treba puno filozofirati i da ove šta su potencijal već sa 17 godina treba gurnit u seniorski nogomet, ko benkotića recimo...neka pojačanja ne triba puno dovodit osim ako se ima na piku neke mlade koji bi se potencijalno mogli razvijat
    kroz dinamo II za prvu momčad...od nekih ispadanja iz lige ne bi puno strahova, mislim da ćemo bit u gornjoj polovici definitivno...
  • Zagi
    17.2k
    Već je rekao Leko da će prvu sezonu (ne mogu ispasti) igrati isključivo u21 igrači.
  • Jurki
    24.4k
    ni ne mozemo ispasti prvu sezonu.
    Mislim da bi nam dobro dosla 2-3 igraca tipa Antolic koji ce biti mentori tim klincima.
    Kaj se tice plasmana mogli bi cak biti oko sredine tablice. Nije tu stvar kvalitete, vec mišića i iskustva igraca. Nije to jedna utakmica pa klinci odigraju super.
    Bit ce tu puno gresaka, nesmotrenih odluka, kartona.. ali kaj je sasvim normalno za igrace koji ce tek zakoraciti u seniorski nogomet.
    Biti ce zanimljivo popratiti u kojem obimu mogu pratiti seniorski nogomet. Neki ce iz drugog plana iskociti, nekima ce to biti bolan reality check.
  • rioda
    15.4k
    Odluka da igraju samo mladi, bez obzira na nemogućnost ispadanja, mi se baš i ne sviđa. Volio bih da ima par mentora u ekipi. Bubam napamet, Sigali, Antolić...
  • rokikaciga
    13.1k
    Iskreno ako će igrat samo klinci i ako budemo u sredini tablice meni će to biti odličan rezultat
  • Jurki
    24.4k
    ma jasno da bu odlican rezultat, ni ne ocekujem nekaj vise.
    U globalu jedini rezultatski cilj te momcadi mora biti da ne ispadne iz lige.
    Znamo svi koja je primarna svrha te momcadi.
  • Pesca90
    163
    Mislim da je i Ruskovacki nas igrac jos uvijek,a ima nesto utakmica u slo.prvoj i 2 treceligaske u Kustosiji,a moze pokriti i stopera,sad ne znam koliko se na njega racuna
  • Ljubo
    568
    on će 21. ove godine tako da neće igrati jer je plan da svi igrači budu mladi od 21.
  • ZG plavi 01
    113
    Bilo bi dobro da klub proba malo marketinski napraviti da se poprati drugi tim uzivo na ovim gostovanjima makar u ZG (Jarun, Dubrava, Sesvete, Kustosija). Defitinitivno dobra stvar i za klub i za ligu.
  • Droljo
    26.8k
    Sigali, Antolić..rioda

Ktc...
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image