• Dzoni
    4.9k

Malo sam pogledao wikipediju o toj stranci, ne vidim neku razliku između njih i dosadašnjih vladara Mađarske. Isto kao kad tu se pojedina stranka naduri na neimenovanu vladajuću stranku zbog xyz razloga i ode svojim putem, da bi na kraju postali još gorima od onih na vlasti u svakom mogućem smislu
  • Ritam Ulice
    2.8k
    Sad nece bit naslova vezano za dosuden nepostojeci prekrsaj Prsira? Pa jel ovo jebeno normalno :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    5k

Relokacija iz Grčke, dvije rezolucije o jednakosti i pravima LGTV, 3 različita paketa za Ukrajinu uključujući sad je jedan na čekanju od 103 milijarde eura. Pa čak I to pitanje prava veta iako tu nisu bili jedini bili su jedini bili su protiv. Naši npr su glasali pola za ukidanje pola suzdržani
  • FrenchMontana
    1.6k
    Pomoćni trener Hajduga, Ibon Soto: „Porazom od Dinama stavljeni smo na svoje mjesto, imali smo nerealna očekivanja“.

Neka se momci naviknu :heart:
  • Mr Anderson
    18.7k
    Pomoćni trener Hajduga, Ibon Soto: „Porazom od Dinama stavljeni smo na svoje mjesto, imali smo nerealna očekivanja“.FrenchMontana

Neće Soto na Bačvice...a mogao bi i koji kružni pobrati.
  • Kepec
    9.5k
    Jel moguće opet euforični naslovi da je magarad Dinamu sad na "samo -7"?Sibirski plavac

Neka im netko javi da su sad na -10, ali već u petak imaju priliku opet se približiti na samo -7, doduše na manje od 24 sata. Eh šta ti je nogomet i nepravda, taman kad se približe Dinamo odigra tekmu i opet ništa. Ebemti hnl i hns i Mamića i sve.
  • Ivan0302
    1.5k
    Tovarluk krenuo kenjati kakooo ovoo nije pemal za Vukovar, kakoo je ono za Dinamo, DionPenalBeljo kme kmeeee pušite ga tovari
  • gaTeDZG
    2.9k
    Ligaška gol razlika je 54:9 u nizu od 16 utakmica od zadnjeg poraza koji se dogodio prije pet mjeseci.
  • fakin
    3.6k
    jeličić otvoreno rekao da su odozdola izravno utjecali na njegovo micanje s maxsporta, da su prijetili da neće dozvoliti prijenos utakmice hajduk rijeka
  • Ljubo
    561
    Trebali su stati iza Joška, ako ovi nebi dozvolili prijenos opalio bi im veliku novčanu kaznu i zabranu gledatelja na sljedećih 5 domaćih tekmi. Također im nebi dao nikakvu lovu od TV prava koju bi trebali dobiti na kraju sezone.
  • Crni86
    21k
    jel jos sta zanimljivoga reko?
  • rakurs
    2.8k
    https://www.index.hr/sport/clanak/jelicic-nije-mi-jasno-sto-je-hrvatski-telekom-dozvolio-da-mu-hajduk-radi/2781494.aspx

Imaš ovdje sve. Nevjerojatno kakvi bolesnici. Daleko od toga da je on bezgrešan, ali ovo je strašno...
  • fakin
    3.6k
    nisam stigao sve gledati, samo na preskokce.

"Ja sam dobio otkaz kao zbog optužnice. To apsolutno nije istina. Bio sam na sastanku prije tog ograđivanja te su se ljudi s vrha HT-a slagali sa svime što sam rekao. By the way, stavljena je meta svim dečkima koji komentiraju.

Ljudi s kojima sam komunicirao, iz vrha HT-a, sve su potpisivali. Ja Peri Periću ili Mati Mariću ne mogu reći: 'J*bi se.' Ali korporacija, koja se zove Hrvatski Telekom, to nisam doživio. Prvo su predložili da bude odgoda moje emisija za 15 minuta, a to sam odbio. Jer sam bio kritičan prema Udruzi Naš Hajduk. Dotad je sve moglo proći, ali kad sam dirnuo u osinjak - doviđenja.

"Vode se brojkama i razumijem ih iz baze korporacije, ali nije mi jasno da njemačka kompanija, koja je u Hrvatskoj i koja ostvaruje dobit od 150 milijuna eura neto dobiti, da jedna Marinka Akrap, gospođa Vegeta koja se miješa u sve, napravi pritisak pod koji oni padnu. Na tjednoj bazi je slala mailove, HT je morao nadopuniti memoriju koliko ih je slala. Borio se HT, daleko od toga. Ali što je HT dozvolio da mu radi Hajduk, dok oni ovaj proizvod toliko plaćaju, meni to nije jasno.

Vjerojatno je excel tablica rekla: 100.000 članova, 22.000 pretplatnika, poslovnih korisnika... 'Dragi, ti si nama šteta.'

Napravili su pritisak. Ovo kao da je Jugoslavija, momci s Tportala i MAXSporta ne smiju objaviti ovaj razgovor. Ne pričam o Hajduku, nego o ljudima. Marinka Akrap mi je poslala poruku ‘hahahah’ kada je vidjela da gostujem kod vas. Nevjerojatno je čime se ti ljudi bave. Hrvatski Telekom je podvio rep. Ne možeš vjerovati", nastavio je Jeličić.

ovo zadnje mi je top :rofl: čime se oni bave
  • NKDZ86
    8k
    Jadnici bili i bit će, kaj se čudite njima, jad i bijeda od kluba kao i navijači
  • Dr Hofmann
    5.5k
    Zato je nužno i neophodno dobit svaku utakmicu i osigurati matematički naslov prvaka i nek si taj nogometni Jakuševac popuši pimpek. Mogu si samo zamisliti da su nam bliže bodovno na šta bi to ličilo. Ili da Livaja/Rebić/Šego imaju brojeve od Belje. Pa majku ti jebem kreteni bi tražili izvanrednu sjednicu UN-a. Taman poslije Hormuza ide tema nepozivanje igrača Hajduka u reprezentaciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet