Dzoni
Ritam Ulice
Tvrdica McTvrdi
FrenchMontana
Mr Anderson
Pomoćni trener Hajduga, Ibon Soto: „Porazom od Dinama stavljeni smo na svoje mjesto, imali smo nerealna očekivanja“. — FrenchMontana
Kepec
Jel moguće opet euforični naslovi da je magarad Dinamu sad na "samo -7"? — Sibirski plavac
rakurs
fakin
"Ja sam dobio otkaz kao zbog optužnice. To apsolutno nije istina. Bio sam na sastanku prije tog ograđivanja te su se ljudi s vrha HT-a slagali sa svime što sam rekao. By the way, stavljena je meta svim dečkima koji komentiraju.
Ljudi s kojima sam komunicirao, iz vrha HT-a, sve su potpisivali. Ja Peri Periću ili Mati Mariću ne mogu reći: 'J*bi se.' Ali korporacija, koja se zove Hrvatski Telekom, to nisam doživio. Prvo su predložili da bude odgoda moje emisija za 15 minuta, a to sam odbio. Jer sam bio kritičan prema Udruzi Naš Hajduk. Dotad je sve moglo proći, ali kad sam dirnuo u osinjak - doviđenja.
"Vode se brojkama i razumijem ih iz baze korporacije, ali nije mi jasno da njemačka kompanija, koja je u Hrvatskoj i koja ostvaruje dobit od 150 milijuna eura neto dobiti, da jedna Marinka Akrap, gospođa Vegeta koja se miješa u sve, napravi pritisak pod koji oni padnu. Na tjednoj bazi je slala mailove, HT je morao nadopuniti memoriju koliko ih je slala. Borio se HT, daleko od toga. Ali što je HT dozvolio da mu radi Hajduk, dok oni ovaj proizvod toliko plaćaju, meni to nije jasno.
Vjerojatno je excel tablica rekla: 100.000 članova, 22.000 pretplatnika, poslovnih korisnika... 'Dragi, ti si nama šteta.'
Napravili su pritisak. Ovo kao da je Jugoslavija, momci s Tportala i MAXSporta ne smiju objaviti ovaj razgovor. Ne pričam o Hajduku, nego o ljudima. Marinka Akrap mi je poslala poruku ‘hahahah’ kada je vidjela da gostujem kod vas. Nevjerojatno je čime se ti ljudi bave. Hrvatski Telekom je podvio rep. Ne možeš vjerovati", nastavio je Jeličić.
Dr Hofmann
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.