• Noel
    20.7k
    Evo jedno ekstremno nepopularno - je lik idiot, ali baš potpuni prototip tovarskog imbecila, ali razumijem ga u potpunosti. Da je situacija obrnuta, ne bih navijao za hajdug da osvoji nešto makar to značilo da ćemo ići u Konf a ne u EL. Da, jasno mi je milijuni više, jasno je meni sve, ali jednostavno u meni ne postoji ni atom koji bi u bilo kojoj situaciji mogao osjećati išta pozitivno prema njima dolje.

Da igraju protiv svojih prijatelja grobara ili delija, navijao bih da padne bomba na stadion...
    Paggini

Ma oke, nije to nepopularno, i ja isto mislim ko ti i većina tako misli. Meni nije problem kaj on neće navijat za Dinamo, to mi je jasno, i jasno mi je da mu se gadi pomisao u njegovoj glavi da im Dinamo opet spašava guzicu i da mu je stalno u glavi slika kolko smo superiorniji od njih, meni nije jasno da on kao nekakav dnevni komentator tovara i HNLa u nekim medijima ne može malo umanjit i sakrit svoju mržnju i zavist. Ovako ispada još opterećeniji Dinamom, jadniji, popišaniji, smiješniji...

Ustvari serem, kaj mi nije jasno, jasno mi je, lik je totalna zadrta seoskoobalna seljačina koja nema intelekt za kameru i javni nastup. Kak si i sam napisao, prototip tovarskog imbecila.
  • ZG plavi 01
    95
    Ja ne znam zakaj se kod nas u javnosti uvijek forsiraju te price kako Dinamovci i Hajdukovci moraju voljeti, kako mi moramo navijati za njih u Europi, kako oni moraju za nas. Po meni su to sve preseravanja i idiotarije. Tesko mi ide na jetra svaki put kad pobjedimo nekoga u ligi prvaka i onda otvorim komentare na facebooku i pola od toga su "ja sam Hajdukovac, ali navijam za vas danas iz srca", riga mi se kad takve stvari citam. Samim time se gubi na rivalitetu, ne mozes navijati za svog najveceg rivala. Kaj se mene tice, radije cu da Dinamo svake godine krece od prvog pretkola nego da moram gledati jos njih u Europi i slusati medijsko pumpanje o majstorima s mora i o tome kako cijela Hrvatska je danas za Hajduk.
  • Keyser Soze
    18.8k
    Teo Barišić ACL, pauza oko 9 mjeseci.
  • deda
    44.8k
    Šteta, fin igrač.
  • KtcGoat
    3.9k
    Sranje, steta bas
  • rokikaciga
    13.1k
    Ode i vecina sljedece sezone u zaborav.
  • Papastrumf
    22.2k
    Teo Barišić ACL, pauza oko 9 mjeseciKeyser Soze

Oni su idioti. Prije 2-3 tjedna su mu na pregledu ustanovili problem s križnim i svejedno su ga pustili da igra sad.
  • Mr Anderson
    18.7k
    Ja ne znam zakaj se kod nas u javnosti uvijek forsiraju te price kako Dinamovci i Hajdukovci moraju voljeti, kako mi moramo navijati za njih u Europi, kako oni moraju za nas. Po meni su to sve preseravanja i idiotarije.ZG plavi 01

Ne samo da ne navijam za njih, nego guštam svaki put kad se osramote u Europi. Ljetos sam igrom slučaja gledao njihov uzvrat protiv albanskog Dinama u društvu tri tovara. Baš dobar osjećaj, častio sam ih rundama ko da je naš Dinamo prošao nekog, uz obavezno trljanje soli na ranu i lažno tješenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet