Noel
Evo jedno ekstremno nepopularno - je lik idiot, ali baš potpuni prototip tovarskog imbecila, ali razumijem ga u potpunosti. Da je situacija obrnuta, ne bih navijao za hajdug da osvoji nešto makar to značilo da ćemo ići u Konf a ne u EL. Da, jasno mi je milijuni više, jasno je meni sve, ali jednostavno u meni ne postoji ni atom koji bi u bilo kojoj situaciji mogao osjećati išta pozitivno prema njima dolje.
Da igraju protiv svojih prijatelja grobara ili delija, navijao bih da padne bomba na stadion... — Paggini
ZG plavi 01
Papastrumf
Teo Barišić ACL, pauza oko 9 mjeseci — Keyser Soze
Mr Anderson
Ja ne znam zakaj se kod nas u javnosti uvijek forsiraju te price kako Dinamovci i Hajdukovci moraju voljeti, kako mi moramo navijati za njih u Europi, kako oni moraju za nas. Po meni su to sve preseravanja i idiotarije. — ZG plavi 01
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.