• Josip Frank
    261
    jer mislim da naš proračun može izdržati da Dominguez ostane, pogotovo ako uđemo u ligu prvaka i pokrpamo financije s jedan dva manja transfera...

Svi smo svjesni da Dominguez nije ni približno gotov igrač i mislim da bi, ako ga prodamo u ljeto 2027. mogli na njemu zaraditi puno više, jer znamo i da Barca polaže ogromna prava na njegov transfer

U takvim okolnostima Slovenac nam uopće nije potreban, eventualno na zimu, a tada će imati 23 godine i mali preprodajni potencijal, s iskustvom igranja za 8. klub danske lige
    A za njegovu karijeru ne znam koliko je dobro da dobija mrvice kraj našeg stoperskog para koji ima konstantu i čeka da se Sergi proda
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    a koliko vidim ovaj beka igra, moze na obe strane. E sad mozda Valincic ide, ma da ne znam nije u nekoj formi trenutno. Ili ce bit drugi desni bek. Dok su Tabinas i Mikic dva beka za B momcad
  • CrouchTomislavgrad
    428
    Sto mislite o Majeru, sad je vec ocito da Wolfsburg ispada, a ne vjerujem da ce se jaci klubovi trgati za njega.
  • Zagi
    17k
    Taj Kuzmić već dvije sezone igra isključivo lijevog beka za Viborg.
    Kaj igra za Slo u21?
  • fakin
    3.6k
    Lovro Majer (Attacking Midfield) has 3 years and €16,980,000 Estimated Gross Salary remaining on his contract with Wolfsburg (1.Bundesliga), expiring on Jun 30, 2028.

Vrijednost na TM mu je 10 mil eur
  • CrouchTomislavgrad
    428
    Stvarno mislis da mu se igra druga liga? Imao je i McKenna ugovor s Las Palmasom pa je raskinuo na svoju stetu.
  • fakin
    3.6k
    Odreći se 11 mil eura nije bas realno
  • Efes Pilsen
    15.5k
    Majer nije realan, sve i da Wolfsburg ispadne uzet ce ga neko drugi u Bundesu minimalno.
  • ElDorado
    10.6k
    Kako ste odmah u milisekundi iz dvije info
    - dolazi stoper
    - dolazi besplatno ističe mu ugovor
    zaključili to je Radeljic i odmah se ispiše četiri stranice.
    Nevjerojatni su mi ti zaključci o pojedincima. Posljednji primjer je Vidović. Od promašaja i odrona do genijalca.
    Dajte ljudi prvo pričekajmo tko će doći. Važnije je koje su nam pozicije u deficitu. A ako i je Radeljić, koji je problem?
  • Klenx
    10.8k
    Radeljić se jako jako podcjenjuje. Nije Maldini, ali je sigurno igrač koji nam može pomoći. Sprda ga se kao da je trećeligaški igrač jbt. Zvone i ekipa iz sportskog sektora su na ljeto i zimu imali itekako odlične odluke i ja tim ljudima vjerujem 100 puta više nego ekipi sa foruma.marcio amoroso

Potpisujem od prve do zadnje riječi.
    Radeljić nije neki spektakl igrač niti svjetska stoperčina, ali nama kao neki rotacijski stoper umjesto Torrentea vjerujem da je i više nego dobar.

Neki insajder ovdje baci informacije, čak i bez imena igrača i krenu se stvarati konstrukcije i apokaliptični scenariji kao da će Boban ostaviti na stoperima Galešića i Radeljića sa prvom zamjenom u vidu Zebića.

Ako je netko u ovu godinu dana pokazao da mu moramo vjerovati to je Boban, prvo na primjeru Kovačevića (a ja sam prvi koji bi ga smijenio jesenas), a kasnije i na igračima za koje nas je većina tu bila stava “koji će nam on kurac” kad su dolazili (Goda, Bakrar, Topić, pa čak možemo reći i Zajc i Lisica).
    Naravno da nije bezgrešan, ali većinu grešaka od ljeta je već na zimu popravio.

Konačno imamo ljude koji će klub staviti na prvo mjesto, koji neće tapkati postotke s menadžerima i dijeliti ih ispod stola ili prodavati glavne vedete par dana prije krucijalnih utakmica
    Samim tim sam i siguran da postojeća momčad, eventualno izuzev Domingueza, sigurno ostaje do kraja kvalifikacija za LP i da ćemo u istom sastavu, vjerujem i pojačani, nikad jače napasti kvalifikacije.
  • DerHerrKool
    518
    Nije McKenna nikaj na svoju štetu raskidao. Aktivirao je klauzulu da može otić ak ispadnu u drugu ligu.
  • SanctaSanctorum
    136
    Podržavam transfer Kuzmića, mislim da treba iskoristiti priliku i dovesti ga ako je to uopće moguće dakako. Standardni slovenski u21 reprezentativac sa debijem za seniorsku vrstu. Koliko vidim već tri sezone standardan za Viborg koji je trenutno u borbi za 3 mjesto u Danskoj. Može igrati na obe strane, ne sumnjam da bi imao minutažu kod nas. Možemo mu ponuditi veću scenu od Danaca, a možda i Zajc može odigrati neku ulogu u njegovu dovođenju. Što se tiče stopera, ne bih komentirao jer konkretno ime nismo dobili, vjerujem da je Dominguez taj koji je bliži odlasku od Mckenne. Mislim da je Radeljić dobra zamjena, ali mislim da nije taj kojeg smo dogovorili (samo osobno mišljenje). Ono čemu se ja nadam u idućoj sezoni jest eksplozija Zebića i njegov proboj u rotaciju odnosno da dobijemo dodatnu dubinu na stoperskoj poziciji iz Dinama 2, a mislim/nadam se da je ovaj dogovoreni transfer neki igrač koji će nas sve iznenaditi.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Ja mislim da bi mi mogli i ne prodati nikog, osim ovih sto ne igraju. Ici po ligu prvaka, pa na zimu prodaja nekog od ovih teškaša zatvaranje proracuna.
  • NitkoBitan
    36k
    pa na zimu prodaja nekog od ovih teškaša zatvaranje proracuna.Fatos Beqiraj

Ne bi bilo fer da im ne omogucimo da dozive pakao na Kranjci :joke:
  • mlinchica
    5.5k
    Sad ću malo zamutiti ali ponavlja se priča od prošlog ljeta kad se na svaku odluku Zvone i sportskog sektora skakalo u obranu i svi koji su imali prigovor na neke poteze, zatrpani su izjavama “treba vjerovati Zvoni”.
    Bilo je naravno trovača koji su samo htjeli pokakati upravu i Zvonu ali bilo je i sasvim normalnih argumentiranih nedoumica, sumnji, koje nisu dobivale neke suvisle protuargumente osim “vjeruj Zvoni”.
    Nakon 2 mjeseca 90% foruma tjeralo je pola ekipe, a trenera sve do Božića. Onda je to bilo ok.

Naravno da vjerujem Zvoni ali mene, kao nestručnu osobu na forumu, a ne pretjeranom ljubitelju ideje dolaska Radeljića, zanima zašto mislite da je Radeljić spreman biti rotacijski stoper?

Dolazi kao prvotimac Rijeke, igrao Europu, piše se da je drugi/treći stoper lige (prošle sezone i prvi stoper), reprezentativac koji ide na SP, možda kaj i zaigra tamo…
    Koliku će plaću tražiti za tu rotaciju?
    Ne zna to sada nitko osim samog igrača, naravno ali bi mi bilo malo čudno da bi pristao biti samo rotacija.
    Mislim, meni sigurno ne bi smetalo da on sjedi na klupi i čeka svoju priliku.
    No s obzirom koliko svi hvale Radeljića, za očekivati je onda da bude prvotimac.
    Jel nam prihvatljiv kao prvotimac Dinama i može li kvalitetno zamjeniti nekog od naša dva trenutna stopera iz prvih 11?
    Evo mene to muči pa ako netko želi pojasniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.