• KtcGoat
    3.7k

Nemoj zaboravit obaveznu opremu za jug:
    8-T-1017-64f0bb949352e.jpg
  • Neron53
    2.5k
    Meni je najvise sporan broj tisucica ulaznica pustenih u prodaju. Pa i prije samog koncerta i 100 g poslije ce nas ekipa zajebavati. Trebalo se stati na 7999, ovako smo bas najebali, ili u najbolju ruku posrani . Da i to nije tovarska podvala??
  • NORTE
    23.7k
    Zašto se išlo na varijantu održavanja koncerta na Maksimiru, ukoliko je kapacitet tako malen? Razumijem sve da je to naš stadion i poveznica je jasna, ali čemu Maksimir ako je limit 8000 ljudi, i to pola od te brojke će sjedit/stajat na tribini koja je udaljena 30-40m od partera i ko zna koliko od bine.Salva

Maksimir jer je naš dom, rođendan slavimo u kolovozu kad je vrijeme idealno za vanjski koncert, a i zato jer se opraštamo od našeg starog stadiona.

Alternativa s više ulaznica je Arena, za koju bi troškovi bili dosta veći.
    20 godina grupe smo slavili u Dvojci pred kakvih 3+ tisuće ljudi (ne znam točnu brojku) sa sličnim izvođačima.

Bina će biti niže južnog gola, parter između bine i tribine s kojeg će biti uglavnom dobra vidljivost.
    Asfaltirani dio partera bliže jugu je niže kakvih pola metra od plavog tepiha.

Iz prvih redova sredine juga do bine ima 40 metara, a 55 m na rubovima prvih redova tribine.
    Jug nije jako visoka tribina i čak s najudaljenije sjedalice juga ima oko 65 m do bine.

Nama sa sjevera do CENTRA travnjaka ima 90-100 m!
    Toliko je u Areni udaljena najudaljenija stolica od bine.

Tih 8 tisuća ljudi i je neka brojka ljudi koja dolazi na Maksimir gledati "tzv. navijački dinamo". :heart:

Ono što bi bilo lijepo vidjeti na jugu su transparenti na vanjskoj ogradi.
    42921238714_a6dd69a4b9_b.jpg
  • criticus
    7.1k
    Vukovar

Gostujuća prodano 387, ostale tribine 1052

Za usporedbu:
    27. kolo Vukovar - hajduk 4355 gledatelja
    25. kolo Vukovar - Rijeka 1155 gledatelja
  • superhik
    12.1k
    Ne znam da li je bilo pitanje, ali kako se računa kapacitet ulaznica u prodaji i kompletan kapacitet ako je za klince ispod 10 godina ulaz besplatan?
  • Liks90
    4.6k
    jedina pretpostavlja je da se za djecu do 10 godina pokupi karta ili vaučer…neznam…
  • Liks90
    4.6k
    Paketi

SD ostalo 1285, za očekivati je do rijeke da jos dosta ode, a pojedinačne ako ostanu za sjever će otići u sat vremena po svemu sudeći
  • Liks90
    4.6k
    Inače neznam jeli netko primjetio…ako se npr. u utorak puste u prodaju pojedinačne za Rijeku i pretpostavka je da će sjever otic odma, automatski se paketi moraju maknut…a na stranici piše do 18.4. dostupni paketi…malo zbunjuje, čista logika je ako pojedinačno ode, paketi vise ne vrijede…jer vjerojatno dosta ljudi čeka zadnji čas, pa da nebi zvisili s paketima ili će se pustit manje pojedinačnih al to nema previše smisla…
  • Hnlovac
    4.7k
    Ovim tempom prodaje će u Osijeku biti 2500 gledatelja
  • Papastrumf
    22.2k

Zasto bi se paketi morali maknuti kad krene prodaja za Rijeku?
    Ta mjesta nece biti dostupna vise za pakete i to je to.
    Prodaja paketa ce zavrsiti kad zavrsi prodaja i za Rijeku.
  • Liks90
    4.6k
    nisam napisao da se moraju maknuti nego ja kazem da ako se sjever proda npr prvi dan prodaje pojedinačnih koja, ako počne u utorak npr vise automatski neće biti ni paketa…o tome pričam, to je cisto jasna matematika, dakle ne do 18.4 nego do rasprodaje pojedinačnih ili ako ostane onda do 18.4…
  • rioda
    15.3k

Pa neće biti paketa za sjever ako se rasproda, a ostaju paketi za zapad dolje i gore.
  • Liks90
    4.6k
    pa to je jasno svakome, o tome pričam, kazem krivo je formulirana objava o prodaji, nije napisano do prodaje nego do 18.4, a moralo bi pisat ili do prodaje pojedinačnih ili do 18.4 ako se ne proda, ovisno o tribini…neznaju to svi ljudi, vjeruj Haha :lol: neki možda cekaju petak da kupe npr paket za sjever, a tada ga vise neće biti…
  • Papastrumf
    22.2k
    Ja se nekad zaista upitam je li ovo sve Matrix.
  • Liks90
    4.6k
    neznam zakaj se ti pitaš kad ste krivo napisali objavu stari…ja znam da misliš da smo mi svi drugi glupi Al nije bas tak :rofl: mene boli k, ja imam godišnju, samo velim…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.