• Jurki
    24.3k
    znam da nije tak, ali kaj se mene tice.. nek protiv tovara svaki put skinu gace.. a protiv nas idu 300 posto i na noz... a mi ako smo pravi bez obzira na njihov angazman ih moramo dobiti.

Isto tak i ti igraci se zele prodati dalje.. pa normalno da ce dati protiv obje ekipe maksimalno koliko mogu u tom trenutku.
    Uvjeren sam da u Hnlu nitko nikome ne skida gace jer se svaki od tih igraca bori prvenstveno za sebe i svoj ugovor.

Omjer u bodovima od 2020.te godine je 45-25 za tovare. Kaj je i realan omjer.
  • podravskimodrikibicPMK
    10
    nek ovo bude i zakljucak te teme, ja nisam rekao da skidaju gace nego da mi se cini da igraju s manje zara, postujem tvoje misljenje i hvala na razmjeni argumenata
  • Dino
    5.3k

Crni dalmatinac i crni zagrepcan. Prejako za vidjet :lol:
  • Danko
    2.9k
    " Da je Hajduk ranije igrao kao na Drosini, te da ih je predvodio Livaja u ovakvoj formi, Dinamo ne bi bio miran"
    SN
  • Thor
    2.4k
    a da babi izraste ona stvar bila bi deda :lol: SN
  • Filip85
    1.3k
    Bože koja glupost. Ako imaju deset bodova manje od nas, a od 9 mogućih protiv nas (za sada) osvojili samo jedan, onda valjda računica kaže da su derbiji, a ne male utakmice, te zbog kojih su sada u zaostatku. Matematika 1.osnovne - prvo polugodište.

:zip:
  • Jurki
    24.3k
    Ako imaju deset bodova manje od nas, a od 9 mogućih protiv nas (za sada) osvojili samo jedanFilip85

Pokrali ih suci. Kolaric previse produzio utakmicu u Zagrebu, Erceg na dva Poljudska derbija nije iskljucio niti jednog Dinamovog igraca i nije sudio niti jedan penal.
    Ae brale pokralo ih.
  • Crusades
    23.1k
    Kakvi raspali klošari. Kampanja ne jenjava.
  • rokikaciga
    12.9k
    Ne znam jel hoce od rezultata, financijske stabilnosti, rjesavanja krimosa iz kluba itd

Uostalom stadion je bastina i ne moze u rusenje, moze samo povratak u prvobitno stanje.
  • dragošlapa
    18
    E alo, penali nisu mjerilo sudačkog guranja, samo sudačka nadoknada!!
    SuDaČkA nAdOkNaDa!!
  • Efes Pilsen
    15.4k
    To je jal. Doslovno defincija.
  • Ljubo
    508
    žele novi stadion, može. Jedini uvjet je da vrate sve pare koje su dobili za obnove i zaštitu kao kulturno dobro.
  • FrenchMontana
    1.6k
    Ovo nije jal, ali… znači jal na kvadrat. Naravno, ne bi to bili oni da se ne spomene i Dinamo.

Prozivaju Fabijanića jer, eto, otkud njemu pravo da štiti Magaševo djelo, za što ga je Magaševa obitelj ovlastila.

Logika, moral i poštenje… sve je to nebitno, Ajduk je iznad svega.
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    MK nikako neće dopustit skidanje zaštite. Može se dogoditi ili da krenu s nasilnijim "metodama uvjeravanja" ili da se slučajno jel dogodi požar s time da bi i to tr3balo bit na tako velikoj razini da bude za rušenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.